Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Крихітка Gorchitza Mix - «Щось на зразок» (2011 р.) 12,58 Mb
Крихітка Kofein Version - «Рецепт» (2011р.) 5,58 Mb
Крихітка Рецепт 5,52 Mb
Крихітка Крейсер Аврора (2007р.) 8,32 Mb
Крихітка Вменеємен 5.71 Mb
Крихітка Всі джерела відкриті 2.54 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Крихітка / Крихітка Цахес презентувала фото-кліп (+ відео)

Відбулася презентація нового кліпу гурту «Крихітка Цахес».

Музиканти вирішили подарувати відеооздоблення переспіваній ними композиції авторства ТНМК «Восени». Як і оригінальне відео, новий кліп був «відзнятий» виключно за використанням фототехніки.

Історія з кавером на пісню «Восени» почалася навесні 2008 року, коли «Крихітка Цахес», в числі інших українських музикантів, взяли участь у проекті триб’ютів ТНМК «ReФорматЦія-2». «Хотілось знайти трек, який можна було би переспівати від особи дівчини - спочатку розглядали «Мила», «Тікаю» та «Зачекай», але потім згадали про «Восени» і цей варіант переміг, - пояснює вокалістка «Крихітки» Каша Сальдова. - Мені завжди подобався оригінальний текст ТНМК - там де «дощі під копірку», «зробивши сальто, листя вниз стрибало», і «люди в однині». На мою думку, ця пісня - один з найкращих українських зразків хіп-хоп лірики, я завжди вважала її хітом».

Рімейк Крихітки на «Восени» сподобався не лише музикантам обох груп, але й публіці, тому Крихітка включила пісню в свій концертний трек-ліст. Наразі їх версія «Восени» вже звучить в ефірі декількох українських радіостанцій.

Зйомки «Восени» від Крихітки відбувались на тій самій локації, де знімали оригінальне відео - в урочищі біля озеру, під Каневом. На відміну від оригінального кліпу, який створили для ТНМК режисер Віктор Придувалов та оператор-фотограф В’ячеслав Пілунський у 2002 році, використавши кілька сотень фотографій, відео Крихітки знімали на «цифру».

«Це, з одного боку, присвята естетиці фото-кліпів, а з іншого - перемога формату: ми знімали на цифрові камери, тому могли дозволити собі більше в плані динаміки і кількості кадрів, використовуючи всі можливості сучасних фотоапаратів – від режиму цейтраферу до уповільненої зйомки».

Режисером кліпу «Крихітки» виступив Сергій Глієвий (його авторству належить кілька робіт для брейк-біт команди «Квадраджесіма» та фольк-поп групи «Мандри») у співпраці з оператором Сергієм Познанським, який вже працював з гуртом на зйомках пісні «Вменеємен».

Новини MTV

Відео з презентації від «ВідеоНовин»:



 
 

Додав Art-Vertep 04 листопада 2008

Про автора

Київський гурт «Крихітка» створений у 2007 році колишніми учасниками групи «Крихітка Цахес» після розпаду попередньої команди. У грудні 2009 року група випустила дебютний альбом «Рецепт». © Fast Perfect.

Автори пов'язані с новиною

Танок На Майдані Конго

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска