Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Мертвий півень Ой, Марічко, чичері 3,92 Mb
Мертвий півень Шахтарочка ( 2011 р.) 4,73 Mb
Мертвий півень Етюд з воронами ( 2009 р.) 6,85 Mb
Мертвий півень Квазіамор (сл. Юрка Позаяка, 1992 р.) 1,41 Mb
Мертвий півень Життєпис (на слова Ю. Андруховича, 2008 р.) 2.48 Mb
Мертвий півень Гуцулка Ксеня (2008 р.) 3.57 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Мертвий півень / Made In ЮА

Мертвий Півень, користуючись своєю другою, а може навіть вже і третьою творчою молодістю, не полишає своїх намірів видавати на гора все нові й нові втілення. Найближчим з таких покликана стати платівка Made In ЮА. Саме так, кирилицею – ЮА, бо насправді це скорочення від імені–прізвища Юрія Андруховича.

Зі знаним майстром красного слова Півні вже й без того багато створили спільних доробків: це і плита Пісні Для Мертвого Півня, це і останній співано–читаний альбом Кримінальні Сонети, але цього разу Юрій Андрухович візьме участь у якісно іншій іпостасі. Якщо раніше гурт просто робив пісні на його вірші, або поет був декламатором, то в Made In ЮА він має долучитися вже до створення самої музики.

28 листопада в одному зі столичних клубів відбудеться така собі репетиція наживо цього проекту: віршотворець і піснярі поряд з перевіреним забійниками виконають чернеткові нариси вже і до Made In ЮА. Почути ж цей пісенник завершеним, очевидно, можна буде у другому півріччі наступного року.

ФДР

 
 

Додав Art-Vertep 10 листопада 2008

Про автора

Культова група Львова, "Мертвий півень" - це більше, ніж просто добра рок-музика. На концерти "МП" приходять три, якщо не чотири, покоління.

Автори пов'язані с новиною

Юрій Андрухович

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска