Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур Грубый - Брюки (2011) 3,28 Mb
Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур. Синеглазочка (Бонус-ТІК) 6,12 Mb
Гражданин Топинамбур Рая (2009 р.) 7,93 Mb
Гражданин Топинамбур Медведи (2009 р.) 9,35 Mb
Гражданин Топинамбур Ландыши (2008 р.) 5,46 Mb
Гражданин Топинамбур Таня (2008 р.) 5,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гражданин Топинамбур / «ГражданинЪ Топинамбур» виступить у Києві попри все!

13 листопада в столичному клубі Докерс АВС відбудеться друга рок-вечірка мистецького благодійного проекту «КРАЩІ ЛЮДИ».

Цього разу радіостанція ДжемFM привертатиме увагу колег-музикантів, преси та слухачів до творчості двох молодих потужних та перспективних груп SuperDivka (Київ) та «ГражданинЪ Топинамбур» (Дніпропетровськ).

Кожна з груп-учасниць рок-вечірки представить матеріал своїх дебютних альбомів, які планується видати найближчим часом. ГражданинЪ Топинамбур збираються вже на початку грудня презентувати дебютну платівку, що називатиметься «№1».

Альбом «топінамбурів» міститиме 14 пісень, три з яких вже вдало пройшли перевірку концертами та ефіром ДжемFM, і потрапили в гарячі ротації не лише «рок-станції №1 в Україні». Група SuperDivka без застосування зовнішніх інвестицій активно накопичує матеріал свого дебютного альбому, який орієнтовно побачить світ на початку весни 2009. Ну, а на до кінця цього року, SuperDivka представлять на українських музичних телеканалах відеокліп на свіжий сингл Сумую, що активно звучить в ефірі ДжемFM.

Попри те, що за два дні до рок-вечірки в Докерс АВС було госпіталізовано бас-гітариста «ГражданинЪ Топинамбур» Кирила Харченка, група все одно виступить в Києві, адже на допомогу одразу прийшли колеги з дніпропетровського культового гурту «..и Друг Мой Грузовик», а саме Ростислав Чабан.

Подивитися виступ груп «ГражданинЪ Топинамбур» і SuperDivka прийдуть і колеги по сцені провідні непопсові вітчизняні артисти в числі яких: Ірена Карпа «Qarpa», Сергій Присяжний «Мотор’ролла», Мирослав Кувалдін «The Вйо», Марія Бурмака, Сергій Малий «Пружины Net», Марія Хмельова «CoMaha», Фагот Олег Михайлюта «ТНМКонґо», Галина Кудріна «Диверсанти», Тарас Тополя «Антитіла» та інші.

Ведучі вечірки – Олександр Стасов (ДжемFM) та Галина Кудріна (Диверсанти).

Початок о 20:00. Клуб Докерс АВС, Київ, Хрещатик 15/4

 
 

Додав Art-Vertep 11 листопада 2008

Про автора

  Состав группы: Роман Забуга – вокал, взаимодействие с публикой, харизма; Андрей Удовиченко – ударные, оптимизм; Кирилл Харченко – бас, нервы; Андрей Наконечный – гитара, реализ

 

Коментарi

11 листопада 2008

божечкі, а шо тарапилось з Махером? ;0 ;0 ;0

14 листопада 2008

uze vse ok)))

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска