Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / ШО / Друкарня не віддає наклад журналу «ШО» нібито через порнографічний зміст

Харківська друкарня не віддає готовий наклад грудневого номеру журналу «ШО» в кількості 22500 примірників, мотивуючи це тим, що там надрукована порнографія. Цю інформацію, отриману «Телекритикою» з власних джерел, підтвердив головний редактор «ШО» Олександр Кабанов. Він розповів, що у зв’язку з підвищенням цін на поліграфічні послуги, нещодавно редакція змінила друкарню з київської на харківську.

«Ребята отпечатали весь тираж в присутствии нашего представителя, и вдруг обнаружили в каком-то тексте наличие порнографии. Они даже не могут сказать внятно, какой это кусок! Сейчас наши юристы связываются и пытаются объяснить их юристам, что никаких элементов порнографии там нет», – розповів пан Кабанов. Він припускає, що йдеться про якийсь уривок з прози лауреата Шевченківської премії Олеся Ульяненка. Порівняно з іншими числами «ШО», у яких, наприклад, випускали голу дівчину гуляти Києвом, цей номер є «цнотливо чистим», каже головний редактор. «Кто виноват, что люди не читали, например, Генри Миллера?», – обурюється він.

За словами Олександра Кабанова, друкарня повернула редакції 60% суми за друк, тобто, відмовляючи віддати наклад, вона сама несе збитки. На компромісну пропозицію вилучити аркуші з «порнографією» та аркуші з вихідними даними, де вказана назва друкарні, та передати готовий продукт у Київ харківські партнери не погоджуються. Хоча надрукований журнал поки ще не зшитий і не склеєний, тобто вилучення кількох аркушів не завдаватиме значних труднощів.

«Я уже должен два дня как держать в руках новый номер, он уже должен развозиться, чтобы 1 декабря быть в торговых точках. Переговоры ведутся, но если сегодня не будет вразумительного ответа, журнал будет печататься на киевской типографии “АДЕФ-Украина” и выйдет с небольшой задержкой», – заявив пан Кабанов. Форс-мажорні обставини завдають додаткових фінансових витрат редакції, адже 40% суми за наклад харківська друкарня не повертає, крім того ціна київської друкарні вища. Також доведеться більше грошей інвестувати в рекламу нового «ШО», аби встигнути його реалізувати до новорічних свят. Але насамперед постраждає від конфлікту з друкарями читач, який отримає журнал із запізненням, каже головний редактор.

«Телекритика»

 
 

Додав Art-Vertep 26 листопада 2008

Про автора

Журнал культурного опору

Автори пов'язані с новиною

Олександр Кабанов

 

Коментарi

26 листопада 2008

оце гон я прозріваю тупо походу

27 листопада 2008

підоров нахуй. Це гамно за назвою "журнал культурнаго сапратівлєнія "хуйз'ївнаШо" заборонити, по-перше, за російськомовність, по-друге, за снобський панкиєвізм у відображені культурних явищ, подій і т.і., по-третє, за незрозумілу пропаганду малоцікавих, у більшості НЕ УКРАЇНСЬКИХ(кацапських, жидівських і т.і.) митців, малоцікавих музичних гуртів, по-четверте, похуізм, за виключенням брендів, у відображенні театрального життя в Україні, по-п'яте, незрозумілий пропіхон у рубриці "шоіздат" фріков і бєзталаних ідіотів від літератури(на диво, пріоритет ставиться на українських письменників-імбєцилів). І в цілому, пріоритет на целованіє в жопу культурного генія Расєї-матєрі, блядь! ГАНЬБА!!

27 листопада 2008

Срать-ибать, а полиграфии не похуй, что печатать?

27 листопада 2008

Не дуже й хотілося...

27 листопада 2008

ну, ШО канєшно останнім часом зіпсувався, але правда - яка різниця поліграфії, що друкувати? чи в поліграфіях мінкульт порозставляв цензорів?

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска