Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Скрябін Історія (2014 р.) 7.30 Mb
Скрябін Ненормальне літо (1999 р.) 6,95 Mb
Скрябін Не даєш (Cumbia Mix, 2007 p.) 2,64 Mb
Скрябін Ще одна пісня про любов (2006 р.) 5.65 Mb
Скрябін Спи собі сама 3.68 Mb
Скрябін Дихання 6.35 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Скрябін / Кузьма з «Пающімі трусами» нагодують усіх «Тазіком олів'є»

В умовах нестабільної ситуації в країні Кузьма вирішив написати пісню про кризу. Честь виконати композицію випала проекту Кузьми та Володимира Бебешка - гурту «Пающіє труси».

«Тазік олів'є» - саме так називається пісня, кліп на яку вийде вже на початку грудня. Відзняти відео ідейники колективу вирішили в Пущі-Водиці вночі. Адже, вдень на локації, оформленої під звичайну квартиру 70-80-х років, знімають серіал. А вночі режисеру Вадиму Єрмоленко дозволили робити все, що завгодно.

«Дуже хотілось під Новий рік підняти людям настрій, - зізнається Кузьма. - Бо всі обговорюють тотальну кризу, але розмови закінчуються тим, що ми її переживемо, особливо, коли є пляшка шампанського та тазік олів'є. Згадую Союз, коли мій тато за все життя не міг назбирати грошей на машину, бо як тільки з'являлась потрібна сума - ціни росли, і на авто вже не вистачало. Але на Новий рік завжди стіл ломився від їжі. І олів'є - невід'ємний атрибут цього свята. Тому і пісня про кризу та олів'є».

Кліп на пісню обіцяє бути таким же стьобним, як і сама концепція гурту. Адже, на святковому столі у дівчат - стандартний новорічний набір: пляшка шампанського, мандарини, олів'є. Поряд - поховальні вінки. Кузьма в кліпі виконав роль п'яного офіцера, одягнутого у кітель на голе тіло, а Володимир Бебешко - Діда Мороза, з-під шуби якого виглядала тільняшка.

«То є стандартна ситуація, коли 1-го січня після того, як я весело зустрів Новий рік, падаю мордою в салат», - зізнався Андрій Кузьменко.

«Ми імпровізуємо, - продовжує Володимир. - Думаю під кінець зйомок мені захочеться затягнути одну з дівчат на кухню, вона «вліпить» мені в око, і буде фінгал».

Яким саме є сюжет кліпу нам так і не розповіли, адже таки дійсно на знімальному майданчику панувала сама імпровізація. Як виявилось, знімальна група забула про бумбокс, з якого мала лунати фонограма. Поки дівчата співали акапельно, бумбокс таки знайшли.

До речі, відтепер «Пающіє труси» стають соціальним проектом. Як зізнався Кузьма, учасниці гурту вийдуть на вулиці із олів'є і годуватимуть ним бабульок, які продають насіння, безпритульних та інших голодних жителів Києва.

«Дєвки стають соціальним проектом, - каже Кузьма. - Вони будуть годувати людей. Якщо я буду в той час у Києві, теж буду ходити з ними. І я впевнений, що на них ніхто не нападе, бо вони такі, що і самі кого хочеш покусають».

Юлія Гай, «СУМНО»

 
 

Додав Art-Vertep 28 листопада 2008

 

Коментарi

30 листопада 2008

Дійсно, трохи сумно.

30 листопада 2008

Кузьма робить треееш...

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска