Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Очеретяний кіт Рейки (2010) 4,38 Mb
Очеретяний кіт Очеретяний кіт - Табу 4,69 Mb
Очеретяний кіт А я молоденький, не боюся битки (2008 р.) 3,08 Mb
Очеретяний кіт Мандрівка в Косаківку (2006 р.) 4.35 Mb
Очеретяний кіт Манія 3.16 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Очеретяний кіт / Передноворічні мандри з «Пропалою грамотою»

Хлопці з «Очеретяного кота» та «Пропалої грамоти» вирушають у невеликий тур, який триватиме з 18 по 21 грудня і охопить Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль та Львів. Усе розпочалося з ідеї організувати у Чернівцях акустичний фестиваль, у якому би лідери відомих місцевих і запрошених команд запропонували би незвичне звучання своїх пісень.

Акція відбудеться 18 грудня під маркою «ДрайвомірЪ» – добре знаного фестивалю, який відбудеться вже вдев’яте, але вперше із позначкою «unplugged». Від гурту «Пропала грамота» у місцевому палаці «Академічний» за всіх відстрілюватиметься Павло Нечитайло, від «Котів» ціле тріо – Роман Кріль, Володимир Войчишин та Микола Доляк. Останній, до речі, святкуватиме цього дня свої іменини разом із одним з організаторів дійства, який теж народився 18 грудня. До числа запрошених музикантів увійшла і керманич черкасько-червоноградського гурту «Че Че» Яна Шпачинська. Серед місцевих музик теж назбиралося кілька достойних імен. Уперше в Чернівцях виступить колектив, який вже встигли охрестити відкриттям цьогорічної «Країни мрій». Називається «Самата». Окрім того на «ДрайвомірЪ unplugged» виступатимуть хлопці та дівчата ще з кількох банд: «Кремп», «Полюси», «Знак води» та «Йоко і самурай». Вестимуть усе це вокалісти «Стелсі» та «Гуцул Каліпсо» (а власне – Апекс та Рудік).

Відгулявши чернівецьку забаву, Павло Нечитайло разом із «Котами» помандрує далі. Концерти матимуть по три відділення. Спочатку виступатиме Микола Доляк сольно, потім Павло Нечитайло, а «на закуску» – тріо «Очеретяних котів».

Тож на Миколая хлопці гратимуть у тернопільському клубі «Хмільне щастя», 20 грудня навідаються до новісінького франківського арт-клубу «Гармидер», а 21-го ударять по струнах у львівському «Хмільному домі Роберта Домса». Музиканти жартома величають цю мандрівку словосполученням «Пісне турне» або ж «Туром Святого Миколая». Однак як би це все не звучало, нудьгувати нікому не доведеться.

Розклад туру:

  • 18 грудня, 18.00 – Чернівці, палац «Академічний», вул. Шіллера, 11
  • 19 грудня, 21.00 – Тернопіль, паб «Хмільне щастя» (ТРЦ «Подоляни»), вул. Текстильна, 28
  • 20 грудня, 19.00 – Івано-Франківськ, арт-клуб «Гармидер» (книгарня «Є»), вул. Незалежності, 31
  • 21 грудня, 20.00 – Львів, клуб «Хмільний дім Роберта Домса», Вул.Клепарівська,18

 
 

Додав Art-Vertep 12 грудня 2008

Про автора

Факти про «Очеретяний Кіт» Заснований у 1995 році. Назва походить від однойменної тварини, яка живе при болоті в очереті, де є все, що їй потрібно для існування, вміє плавати.

Автори пов'язані с новиною

Пропала Грамота

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска