Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Lama Не мама (2008 р.) 3.53 Mb
Lama З тим (Кого любила) (2006 р.) 5.74 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Lama / Лама розповіла про магію

Співачка Лама часто бачить віщі сни і вміє в поганому знаходити позитив.

Лама побувала у Тернополі 13 грудня. Співачка дала концерт увечері у пабі «Хмільне щастя», що у ТРЦ «Подоляни». Про свої сни, любов до фанатів та коли вийде заміж вона розповіла журналістам на прес-конференції. Нагадаємо, Лама у Тернополі вже втретє. Проте, зауважила вона, міста майже не бачила.

- Ми приїздили, спочатку був саундчек, потім грим, зачіска, сцена, спілкування з фанатами, фото, і доводилося їхати назад, - зауважила вона.

Сняться віщі сни

Лама каже, що останнім часом їй сняться віщі сни. Нагадаємо, її сценічне ім'я, Лама, - також зі сну. В ньому дівчина розмовляла з тибетським монахом, який повторював слово «лама».

- Колись такі сни з'являлися не дуже часто і я цьому не приділяла уваги, а зараз це буває регулярніше, - розповідає вона. - Приміром, сниться літак, що він просто летить або ж падає. І несподівано через деякий час чую у новинах, що розбився літак. Я над цим задумалася і врешті зрозуміла, що коли сняться такі сни,треба чогось чекати. Якось один з наших відомих гуртів нещодавно вирушив у поїздку літаком, а до того авіалайнер мені приснився. Через кілька днів дізнаюся, що вони ледь не розбилися. Їм вдалося приземлитися, щоправда, не в тому місці, де планували.

Кіно і чоловіки

А от поєднувати творчість і кіно загадковій співачці було б дуже важко. Адже кожній справі потрібно віддаватися сповна.

- Я знаю, як важко було акторам під час зйомок фільму «Сафо», - каже вона. - Мені режисер фільму розповідав, що вони прокидалися щодня о 5.00, а завершували зйомки уночі. Якби я знімалася у кіно, то проект потрібно було б повністю відкласти. Може, з часом буду більше до цього готова. Тож не хочу зарікатися, якщо запросять у кіно, то буду зніматися.

Проте через творчість Ламі довелося розлучитися з чоловіком. У шлюбі із ним Наталія (справжнє імя - прим.ред) була два роки.

- Це було давно дуже, звичайний шлюб, була любов.., - зауважила співачка. - Я почала займатися музикою, писати пісні, їздити на концерти. А він не дуже в цьому плані підтримував. Знаєте, коли приходиш зі студії і кажеш: «Я записала таку гарну пісню!» Я хотіла, щоб він мене підтримував, а він ревнував... Через ці моменти ми й розійшлися. Зараз є кохана людина - це вже для мене сім'я, тому можу сказати, що я заміжня, лише без штампу на папері.

Криза - на руку

Лама каже, що вона така ж людина, як усі, і в метро може проїхатися, якщо великі затори на вулицях, й економічна криза на неї впливає. Головне, що поряд завжди є хороші люди. Проте криза Ламу не злякала. Каже, за цей час трохи відпочила. Тому те, що діється, пішло їй на користь.

- У всьому поганому знаходжу хороші моменти, - каже співачка. - Думаю, що економічну кризу відчув кожен артист, адже з тієї кількості концертів, які були заплановані, частину довелося скасувати. Але це класно тим, що я мала можливість більше бувати вдома, готувати їсти, нормально відпочивати.

Євгенія Цебрій, 20 хвилин

 
 

Додав Art-Vertep 15 грудня 2008

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска