Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / ДжемFM / С.К.А.Й. та СоМаhа дуетом заспівали фінал вечіркам КРАЩІ ЛЮДИ-2008

11 грудня в столичному клубі Докерс АВС за участі груп С.К.А.Й. і CoMaha відбувалася фінальна вечірка мистецького благодійного проекту КРАЩІ ЛЮДИ. Фінальну вечірку концертів 2008 року було розпочато презентацією відео інсталяції групи CoMaha на пісню На Межі, яку було записано спільно з вокалістом Green Grey та лідером групи MRK – Муріком Дмитром Муравицьким. Цікавий нюанс - тандем Муріка та групи CoMaha є віртуальним, виконавці абсолютно не знайомі один з одним, а співпраця стала результатом активних дій менеджера музикантів.

Для групи С.К.А.Й. участь в проекті КРАЩІ ЛЮДИ стала третім за останні два тижні благодійним проектом, в якому група без вагань взяла участь. Лідер групи С.К.А.Й. Олег Собчук відмітив, що «цінність вечірок КРАЩІ ЛЮДИ полягає в тому, що вони не лише роблять добру справу допомагають хворим дітям, а ще й розвивають справжню, а не штучну клубну культуру. На концертах, ініційованих ДжемFM панує домашня атмосфера доброзичливості та щирого спілкування музикантів, публіки та преси, чого ніколи не зустріти на пафосних псевдо-гламурних вечірках».

До речі, найближчим часом в рок-музиці відбудеться дебют Тетяни Собчук - п’ятирічної доньки Олега Собчука. Напередодні новорічних свят в ефірах телеканалів з’явиться кліп групи «ПружиныНет» на пісню «Зимама» в якому в головній ролі задіяна дочка лідера групи С.К.А.Й.

Юна акторка справила яскраве враження на всю знімальну групу попри те, що на дублі пішло багато плівки.

Родзинкою вечірок проекту КРАЩІ ЛЮДИ завжди були спецпроекти учасників, так гурт С.К.А.Й. представив публіці осучаснену версію старого хіта Поцілунок легендарного Мертвого Півня, а на останок Олег Собчук і вокалістка гурту CoMaha - Марія Хмельова у супроводі фолькового гурту Yo’Gurt заспівали народну пісню Ружа, чим викликали справжній фурор у глядачів.

Того ж дня радіостанція ДжемFM офіційно оголосила про випуск нової серії фірмових рейтинґ-збірок НЕПОПСА UA. Перша збірка, що міститиме кращі пісні ефіру ДжемFM 2008 року має потрапити у музичні крамниці напередодні новорічних свят.

Збірка НЕПОПСА UA налічує 30 пісень вітчизняних артистів, і буде видана на двох дисках. Половина пісень першої НЕПОПСИ UA матиме прем'єрне офіційне видання, чим автори проекту відверто пишаються.

Довідка: Мистецький благодійний проект КРАЩІ ЛЮДИ є спільною ініціативою радіостанції ДжемFM та мережі закладів Докер. Метою проекту є допомога онкохворим дітям, та сприяння популяризації донорства серед молоді. В проекті КРАЩІ ЛЮДИ беруть участь провідні непопсові артисти (С.К.А.Й., Марія Бурмака,The Вйо, Таршис, Джанго, ГражданинЪ Топинамбур, Воплі Відоплясова, Тартак, Хорта, Диверсанти, Братья Карамазовы, SuperDivka, Друга Ріка та інші) журналісти, підприємці та рекламісти.

Перший сезон проекту КРАЩІ ЛЮДИ стартував в жовтні 2008 року і триватиме до червня 2009 року.

 
 

Додав Art-Vertep 18 грудня 2008

Автори пов'язані с новиною

Скай , КоМаха , Green Grey

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска