Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Росава Windows Got Misted (feat Lotus), 2007 р. 7.13 Mb
Росава Україна 3,14 Mb
Росава Ой, рясна-красна (Колядка) (2001) 5.35 Mb
Росава Мертві троянди (2009 р.) 7,83 Mb
Росава Я відірвусь (2008 р.) 5,15 Mb
Росава Ой, зірву я грушечку 788.10 Kb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Росава / Росавин Снігопад

Росава вирішила долучитися до загальної справи створення зимових пісень і віддає у загальну скарбничку свою нову роботу Снігопад, всеукраїнська прем’єра якої відбудеться у понеділок, 22-го грудня. Для співачки це особлива композиція, тому що насправді вона була присвячена не снігопадові, а листопадові.

«Це дійсно пісня про листопад, - каже Росава. І вона буде в альбомі як пісня про листопад. Але в студії, коли ми почали її писати, то з’ясували для себе, що українська мова дуже багата на закінчення «пад» - снігопад, листопад, зорепад, спад і т.д. І ми вирішили, чому б не замінити всі ті слова, які людям нагадують про осінь – на зимові. Хоча сам текст абсолютно не змінився. Там змінилося максимум чотири слова».

Кажучи «ми», Росава має на увазі себе і Леоніда Тітова, з яким вона видала вже спільну роботу Lotus ft Росава. Тобто у цьому тандемі співачка написала текст і виступила вокалісткою, а Леонід створив музику. І відбувалося це так: «На написання тексту мене надихнув Львів. Я почала писати вірш і він ліг на музику, яку попередньо написав Леонід Тітов, з яким ми зробили англомовний альбом Lotus ft Росава», - розказує співачка.

Тому ловіть пісню в радіоефірі, бо на дисках вона не з’явиться, точніше з’явиться, але в зовсім іншій інтерпретації.

ФДР

 
 

Додав Art-Vertep 19 грудня 2008

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска