Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Группа интеллектуальных позерофф Ступени Дама Б (Live 22.12.2007) 8,36 Mb
Группа интеллектуальных позерофф Ступени Pardon (IDM-mix by MAKS, 2007) 4,67 Mb
Группа интеллектуальных позерофф Ступени Вона (онанє) (сл. Сергія Жадана, вик. I.R.A.: «I»гор Волошин (Ступєні) - «Р»остислав Чабан (..іДМГ) - «А»... .... (...) (2007 p.) <p>2,88 Mb</p>
Группа интеллектуальных позерофф Ступени Под столом (Відео, 2006 р.) 6.28 Mb
Группа интеллектуальных позерофф Ступени Черная дыра (live з концерту 5 кРоків Вертепу) 6.40 Mb
Группа интеллектуальных позерофф Ступени Небо из снега (live з концерту 5 кРоків Вертепу) 8.59 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Группа интеллектуальных позерофф Ступени / LIFT

Интервью с Игорем Волошиным

— Что такое LIFT? Суть проекта?

— Концепция еще разрабатывается. Но уже сейчас могу сказать, что это организация, которая будет заниматься продюссированием, выпуском дисков, организацией концертов тех коллективов, которые будут с нами, и тех коллективов, которые мы считаем интересными. Также это организация гастролей интересных и своеобразных групп из России, возможно инди, возможно что-то еще. В наших планах создать правильный независимый лейбл, как это часто делается на Западе. Примером берем для себя не Киев и не Москву, а Запад. Понятно, что некоторое количество инди-лейблов существует в Москве, — так начинались СНЕГИРИ, так начиналась раскрутка хороших интересных музыкантов. Вот и мы попытаемся сделать нечто подобное, но ориентироваться будем на Запад, брать пример с чего-то более качественного.

Ігор Волошин — Тема явно некоммерческая. Откуда финансирование, откуда бабки?

— На данный момент сложилась такая ситуация: люди, с которыми мы что-то как-то делали 10 лет назад, 8 лет назад, 5 лет назад, все сейчас заняли какие-то места, в каких-то структурах, СМИ, организациях, которые занимаются культурой, организацией концертов или чем-то подобным. Все они готовы помочь, помочь совершенно искренне, потому что им это надо, им этого хочется. И это будет, потому что потребителей много, много людей, которые ходили на Биржу, покупали листочки из Мэтал Хаммера или обменивались дисками, эти люди остались. И мы попытаемся дать это людям. Даже есть мысли поставить свои полочки и сделать угол нашего лейбла в каких-нибудь больших музыкальных магазинах Украины.

— Какого это потребует финансирования?

— Потребуется достаточно большое количество денег. Но ведь и мы начинаем не с нуля. И уверены, что партнеры подтянутся.

— Ты не боишься, что волна энтузиазма схлынет и вы подвиснете?

— Мы не хотим делать что-то грандиозное без денег и на голом энтузиазме. Этого не будет. Это уже все пережили. Думаю, подвиснуть нам уже не грозит!

— Когда пройдет презентация LIFTа?

— Да вот Бабкину и Ко концерт сделали. Еще много всего произойдет в марте, может что-нибудь помасштабнее проведем.

— И где это будет происходить?

— В Днепропетровске естественно. Что-то интересное и музыкальное. Хотя мы планируем заниматься не только музыкальными направлениями, возможно частично зацепим и театры.

— Как насчет арта? Картины, росписи, флешмобы, граффити, хеппенинги?

— Всем этим АРТ-ВЕРТЕП уже занимается, у нас формат будет несколько иной. Мы будем существовать параллельно и заниматься немножко другими вещами, теми, которые не попадают в сферу деятельности АРТ-ВЕРТЕПА.

— Истоки проекта, авторы идеи, и вообще — откуда он взялся и кто стоял у истоков?

— На данный момент я могу назвать двоих людей, которые стоят у истоков, это я и Тимофей Хомяк. Но есть люди, которые в этом заинтересованы и могут помогать: Андрей Обод из Киева, имеет свою звукозаписывающую студию и готов помогать, Вадим Мельничук, который выпустил СТУПЕНЯМ компакт — диск, и ему интересно выпускать кому-то что-то и помогать именно в этом направлении. Есть также дистрибуторы, которые готовы брать нашу продукцию к себе. Есть друзья в Харькове, те же «Арабески». Уверен, еще подтянутся.

— Сколько участников и каких подписано под проект?

— Все узнаете в свое время.

— А в будущем, когда проект выйдет на рабочие обороты? Как ты вообще всё это видишь?

— Это должно быть цивилизованное продюсерское агентство, рекординговая компания, взаимоотношения внутри которой будут построены на человеческих отношениях в первую очередь. Кого-то со стороны на работу мы брать не будем.

— Людей не в теме не будет?

— Да. Не будет такого, что люди тут просто работают. Люди должны этим жить.

— Взаимодействие с шоу-бизнесом?

— Мы не собираемся абстрагироваться от шоу-бизнеса. Наоборот. Мы каким-то образом хотим оказать свое влияние на культуру Украины. Не абстрагироваться от всех остальных и заниматься только этим и всё, нет. Будем пытаться сотрудничать с какими-то зарубежными лейблами.

— Пока что у вас есть только какой-то концепт. Ближайшие вещи, на которых вы собираетесь прогреметь?

— Планируется громкая презентация и выпуск сборника тех коллективов, которые нам на данный момент интересны и с которыми мы будем продолжать работать. Существует масса нормальных коллективов, у которых даже директоров как таковых нет. А мы хотим пустить это в хорошее, нормальное русло.

— Вы выходите на медиа-пространство и заявляете о себе сразу в полный рост?

— Нет, мы выходим потихоньку. Правильно и хорошо.

 
Інтерв’ю з Тимофієм Хом’яком

Тимофій Хом’як — Звідки союз такий виник?

— Ідея виникла після НАШАТИРЯ. Ще вдень, задовго до початку фесту стало зрозуміло, що всьому може настати пиздець! І слава Богу, що Ігор з’явився в цей день, слава Богу, що він був не тільки ведучим. Інакше цей НАШАТИР був би ще одним позорищем, яке одна людина, тобто я, не змогла би його винести. Ігор Волошин на себе взяв просто дофіга всього. Він класний адміністратор, до того ж і музикант, розуміє і внутрішні проблеми, людина, яка правильно вміє подати інформацію і зрозуміти співрозмовника, і тут почались у нас якісь-такі штуки: харе, треба щось робити. І в форматі АРТ-ВЕРТЕПУ, в першу чергу це — україномовні колективи, виконавці. АРТ-ВЕРТЕП вже розпорошений дуже сильно — і література, і живопис, до фіга всього. І мова про лейбл теж не випадкова. Навіть те, що не вдалося зробити з „Антологією ДніпРоку", коли два диски було видано, третій був абсолютно готовий, поліграфія навіть виграла якийсь приз на фестивалі дизайну, але в АРТ-ВЕРТЕПА вже не було сил ще й це тягнути — лейбл, диски… Зараз ми об’єднуємо сили. Є ідея зробити такі трубопроводи: Харків, Дніпропетровськ, Київ, Хмельницький… це може бути і Донецьк, і Львів… будемо думати, хто ще. Є такі ідеї. Не тільки ідеї як ідеї, але ідеї які реалізовуються. Ми ці трубопроводи вже прокладаємо. Їх ще потрібно паяти, і все таке.

— LIFT — це вливання свіжої крові в АРТ-ВЕРТЕП?

— Звичайно. А як же? Абсолютно!

— Які масштаби всього цього?

— Загальноукраїнська штука, мінімум. Загальноукраїнська штука — це взагалі не питання. Це зрозуміло і так. Подивимось, як ми далі зможемо вийти на тих же білорусів, поляків…

— Проект буде триматися на ентузіазмі?

— Розумієш… Це гарантовано некомерційний проект, який ми будемо намагатися зробити максимально комерційним, наскільки це буде дозволяти етика, мораль і все інше. Наскільки це можна зробити в такій нецивілізованій країні як Україна. Наскільки це можна зробити цивілізовано, тим самим трошки цивілізувати Україну. В будь-якому випадку дозволяти собі зустрічати гурт на вокзалі і садити його в вантажний мікроавтобус на покривала — ми такого собі не дозволяємо. Це наш престиж, наша репутація, та ставлення взагалі до країни та до людей, які тут живуть.

— Де брати фінансування?

— Питання непросте. Є відповідна робота, що вже зроблена АРТ-ВЕРТЕПОМ. І навіть у напрямку якихось спонсорів. Вони будуть підключатися обов’язково. Можливо це будуть ще якісь агенції окрім АРТ-ВЕРТЕПУ. Може бути, що це буде конкретний абсолютно чистий комерційний партнер на тому чи на іншому етапі, це не виключено абсолютно. Дай Бог, щоб було навпаки.

— Взаємодія зі ЗМІ та владою?

— Та хєр його знає. З владою всьо похуй, мені поєбать абсолютно що там відбувається, все заєбало. З ними можна не зав’язуватися абсолютно. Про них навіть вже говорити в облом. ЗМІ — обов’язково, і я думаю, що Ігор тут дуже кльово допоможе — є ще якийсь інший прошарок, дітки і студенти підростають та йдуть в ті ж ЗМІ, розумієш… І вони вже підготовлені до цього. Нормально. Є ідеї створити маленькі прес-центри в Києві та Львові, щоб правильно доносити інформацію.

— Взаємодія з шоу-бізнесом?

— Я не знаю, що таке шоу-бізнес. Якщо шоу-бізнес — це Ані Лорак, то я не знаю. Завдання — щоб максимальна кількість людей могла взяти участь у цьому проекті, щоб ми максимально змогли допомогти людям записатись, видатись, прорекламуватись, дійти до слухача. В АРТ-ВЕРТЕПІ є деяка проблема — в зв’язку з комплексом меншовартості в багатьох російськомовних людей — проблема дійти до них. Це дуже так колюче. Можливо таким чином ми до них дійдемо. Треба щось зробити тут, що буде постійно діюче, що не буде нікого дивувати, а якщо буде дивувати, то тим, що воно постійне, а не періодичне, що воно завжди щось новеньке підкидує і абсолютно чітко підтримує якісь проекти, які є самодостатні, але можливо не вистачає їм якоїсь менеджерської роботи. Тобто, завдання зробити арт-менеджмент дуже важливе.

— Стосунки з продюсерами українського шоу-бізнесу?

— Ми абсолютно відкриті. АРТ-ВЕРТЕП теж ніколи ні від кого не закривався. Але це ще більш демократичніша штука.

— Наскільки буде LIFT відкритий для маргіналів?

— Для всіх крім підарів. Не все бабло вирішує, ми говоримо про це з самого початку. Все це має бути ще й приємним.

— LIFT буде неформатною штукою?

— Що таке формат? АРТ-ВЕРТЕП, наприклад, діє в кількох гілках. А ці гілки мають багато-багато відгалужень. А LIFT… ми самі оформлюємось — між собою, в собі… зароджуємось якось. Але ми вже чітко зрозуміли, що нам потрібно.

— Який буде формат першої події LIFTа?

— Ще невідомо. Фестиваль? Навряд чи. Це буде щось інше.

— LIFT — чисто музикальна штука?

— В першу чергу це буде музична тема.

— LIFT — новий підрозділ АРТ-ВЕРТЕПУ?

— Це — подовження кількох традицій, які започатковані АРТ-ВЕРТЕПОМ, але в нього не було сил їх тягнути. Не було часу, не було ще чогось. Ми зростаємо, ми наповнюємось, з’являються нові сили, нові люди… Сподіваємось так і далі буде.

На LIFTе катался Симон Чорный

 
 

Додав Art-Vertep 22 лютого 2006

Про автора

«Ступени» (группа интеллектуальных позерофф) пресс-релиз «Группа интеллектуальных позёрофф» - культовые герои клубных и концертных площадок Днепропетровской области и окрестностей, всерьез нацеленные

 

Коментарi

23 лютого 2006

хехе Тімоха тут на фото прямо секс-символ) ггг

23 лютого 2006

Привезіть, будь ласка, Крихітку Цахес!

23 лютого 2006
Tim

куди?:)

24 лютого 2006

До мене на хату) Коньячку випємо;-))))

24 лютого 2006

2 Тім: ти чого так багато матюкаєшсі?

24 лютого 2006

Да, Тим дал копоти. Лифту - успехов.

24 лютого 2006

Привезіть Крихітку Цахес до Дніпропетровська :) Ми дуже хочемо сходити на її концерт.

24 лютого 2006
rdx

>>Привезіть, будь ласка, Крихітку Цахес! можна зробити опитування чи дошку пропозицій "кого з музикантів я хотів би бачити в Дніпрі", щоб був діалог з слухачем.

24 лютого 2006

>>>хехе Тімоха тут на фото прямо секс-символ) ггг Так він і є секс-сімвол, хіба нє?

27 лютого 2006

2Дмитро Ну для мене він точно не секс-символ))) мені більше Нюся нра))) гигиги :-))

11 березня 2006

http://kryhitka.com.ua/schedule/ ото б поспішитися декому

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска