Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Фліт Однозначно (2008 р) 2,36 Mb
Фліт Критик (2006 р.) 3.68 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Фліт / Однозначний Фліт


Хоча половина зими вже за плечима, для справжніх лижників і інших любителів катання з гір це не причина засмучуватися, оскільки гірськолижний сезон триватиме ще до квітня. На це і сподівається група Фліт, яка 31-го січня презентувала свою нову пісню з категоричною назвою Однозначно.

Автором слів до неї є вокаліст групи Володя Новіков, який єдиний з команди може назвати себе лижником у повному сенсі цього слова, зауважуючи при цьому, що сам він катається не екстремально. Ідею ж композиції йому підкинув барабанник. «Я запитував у хлопців, про що мені написати пісню, а наш барабанник Ігор спитав мене, чи люблю я кататися на лижах. Я відповів – «Однозначно!». От він і пожартував, що вже назва у пісні є. І врешті-решт вийшла композиція про те, як там кльово», - пригадує Володя.

Під словами «як там кльово» маються на увазі Карпати, до яких івано-франківцям рукою подати. Але при цьому група свідомо уникала в тексті спортивних уточнень, каже вокаліст: «Конкретно там нема слів «лижі», «санки» чи «сноуборди», щоб нікого не образити. Кожному подобається на чомусь іншому кататися, не обов’язково на лижах. Можливо на дошці, на сноуборді, або й на клейонці чи лінолеумі».

Написана Однозначно була ще восени, але поки група завершила всі студійні експерименти з нею, минуло два місяці. Зате тепер музиканти вважають її однією з тих пісень, які пасують на роль синґлу з майбутнього альбому групи, що саме в цей час створюється. Завершити роботу хлопці планують навесні і називатиметься диск за іменем цієї пісні, тобто Однозначно.

ФДР

 
 

Додав Art-Vertep 02 лютого 2009

Про автора

Група «Фліт» (Україна, м. Івано-Франківськ). Мова виконання – українська. Склад: Михайло Копієвський – бас, бек-вокал; Володимир Новіков – вокал, гітара; Ігор Озарко – барабани;

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска