Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Тіна Кароль Ключик (2007 р.) 3,22 Mb
Тіна Кароль Намалюю тобі (2006 р.) 4.27 Mb
Потік MP3 Товари Інформація

Автори / Тіна Кароль / Тіна Кароль: «Нема чого їхати в Афіни, якщо не буде перемоги»

Через два місяці 21-річна співачка Тіна Кароль представлятиме Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2006» в Афінах.

Таке право вона отримала, перемігши в націо-нальному відбірковому марафоні «Ти — зірка!». Про свої «європлани» Тіна розповіла кореспонденту «ВЗ» в ексклюзивному інтерв’ю.

- Тіно, який досвід ти винесла з двомісячного марафону «Ти — зірка!»?

- Радію, що протягом цих двох місяців у мене було вдосталь часу на те, щоб займатися творчістю. Я написала декілька пісень. До того ж мала час за заняття спортом, на дієти… На проекті «Ти — зірка!» мені було цікаво й добре. Хоча під кінець відчула, що він трішки затягнувся. Були певні складнощі: два місяці, за контрактом з Національною телекомпанією, я не мала можливості кудись вийти з зіркового будиночка, побачитися з кимось…

- Хто з учасників найпотужніше дихав тобі в потилицю?

- Я не боялася конкуренції. Страх — це найгірше. Він породжує гординю. А гординя — найкоротший шлях до поганого виступу.

- Твоя участь у національному відбірковому конкурсі до «Євробачення-2006» супроводжувалася декількома скандалами…

- Щодо закидів від групи митців на чолі з композитором Ігорем Покладом, то не розумію, чому вони вважають, що журі проекту «Ти — зірка!» — непрофесійне? А вони — професійні? А щодо «скандалу» з простирадлом і звинувачень у плагіаті від львівської співачки Зоряни, то, як на мене, вона використала це виключно з метою власного піару. Це взагалі залишилося б непоміченим, якби не деякі українські телеканали… Номер із простирадлом — старий як світ. Спершу ці так звані скандали зачіпали мене, а потім я вирішила не перейматися ними. Сильніше розчарувалася моя мама, яка через весь цей інформаційний бруд, що лився на мене, серйозно підірвала собі нерви.

- Звучали звинувачення в необ’єктивності. Проведення самого конкурсу ставилося під сумнів…

- Щодо об’єктивності чи необ’єктивності конкурсу, то скажу, що всі учасники були в рівних умовах. Ніякого привілейованого становища я не займала. Усі бачили оцінки журі (протягом трьох конкурсних концертів експерти оцінювали Тіну не найвищими балами. — Г. Г.). Після завершення проекту члени журі підійшли до мене і поцікавилися: «Знаєш, чому ти перемогла?». «Чому?» — запитала я. І почула: «Тому, що ти дуже цього хотіла».

- У травні в Афінах думаєш втерти всім носа?

- Нема чого їхати в Афіни, якщо не буде перемоги. Хочу достойно представити Україну на «Євробаченні-2006». Немає нічого неможливого. Ми будемо посилено готуватися, а далі — як небеса вирішать. «Євробачення» — звичайний телевізійний марафон. Це в нас довкола цього конкурсу нечуваний ажіотаж. Зробили з нього ледь не найоб’єктивніший «барометр», що визначає, який співак — найкращий. У «Євробаченні» може перемогти людина, яка взагалі голосу не має. Натомість у неї є артистичні дані або ж вона якийсь оригінальний хід використала. От Литву цього року представлятимуть чоловіки, які співатимуть: «Ми — переможці „Євробачення“!»…

- Відчуваєш відповідальність за те, що завдяки тобі «Євробачення» може повернутися до Києва?

- Ми самі для себе окреслюємо відповідальність. Головне — не зациклюватися на ній, а то з’явиться страх. Тому я до цього ставлюся дещо легше. Не прогнозуватиму, що «Євробачення-2007» відбуватиметься в Києві. Просто я хочу цього. І прагнутиму до цього.

- Якою «фішкою» завойовуватимеш європейську публіку?

- Щирістю. Що хто не вигадував би, для глядача найважливішою є саме щирість. Публіка відчуває, коли артист на сцені живе. Звісно, придумаємо оригінальний номер.

- У пісні «Я — твоя королева», з якою ти виступатимеш на конкурсі, уже встигли розчути співзвучні нотки з композицією-переможницею «Євробачення-2005» «My number one» грекині Гелени Папаризу…

- І слава Богу! Адже це — пісня, яка перемогла. Хоча я не бачу схожості. Куплет у мене ударний, приспів — мелодійний.

- Від юрмальської «Нової хвилі-2005», на якій ти посіла друге місце, твоя пісенна кар’єра дуже стрімко пішла вгору. Ти вже звикла до того, що тебе називають «зіркою»?

- Це — умовна назва. Мені приємно, що мене так називають. Але звикати до цього не хочу — не хочу хворіти зірковими хворобами.

- Побутує думка, що шоу-бізнес псує людей…

- Погоджуюся з цим. І тому оберігаю себе від цього. Хочу залишатися щирою й чесною. Якщо чітко розуміти, чого прагнеш і навіщо воно тобі, усе складатиметься якнайкраще.

- Під час нещодавньої церемонії нагородження премією «Людина року» журнал «Единственная» присудив тобі звання «Жінка року-2005». Творчість залишає час на особисте життя?

- Ні. Я досі не знайшла вільної хвилини, щоб розібрати у своїй квартирі речі, перевезені із зіркового будиночка. Часу ні на що не вистачає. Я така, що, до всього іншого, влажу ще й в адміністративні та організаційні питання, пов’язані з моєю творчістю.

- Днями по телебаченню показували фільм «Танго кохання», у якому ти зіграла саму себе. Кінематограф для тебе — ще одна грань творчої реалізації?

- Я мала грати головну роль у фільмі «Помаранчеве небо», який на початку березня вийшов на широкий екран. Та після того, як дізналася, що ця стрічка — політична, відмовилася від зйомок. Не хочу в це лізти. Волію бути незалежною, тому й не беру участі у жодних політичних акціях та передвиборчих турне.

- Про що мріє Тіна Кароль?

- У мріях іноді так далеко залітаєш, що сама не знаєш, де ти й що ти

… Спершу буде півфінал…

Оскільки торік у Києві гурт «Ґринджоли» не увійшов до першої десятки лідерів, на «Євробаченні-2006» Тіні Кароль доведеться спершу позмагатися у півфіналі, в якому право виходу у фінал виборюватимуть 24 країни. 14 країн уже забронювали собі місце у фінальному конкурсі. Це — Греція, Данія, Ізраїль, Латвія, Мальта, Молдова, Норвегія, Румунія, Сербія та Чорногорія, Швейцарія, а також Великобританія, Франція, Німеччина та Іспанія — країни-спонсори «Євробачення». Цього року від участі у пісенному конкурсі відмовилися Австрія та Угорщина. І додався один новачок — Вірменія.

Галина Гузьо, газета «Високий замок» 

 
 

Додав Art-Vertep 17 березня 2006

 

Коментарi

19 березня 2006

Класные сиски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Наверно 8 размер,ох...аяяй. Здорово, ТИНА ДАВАЙ...

19 березня 2006

Її продюсер в списку "Партії підтримки політики Путіна"...

26 березня 2006

Я б цього продюсора ... А взагалі - я радий за неї.

02 квітня 2006

Тинка просто супер-пупер ! У неё всё будет тип-топ !!!!! Я рада , что она будет нас представлять на Евровиденье !Кароль суперски одевается , и она всех порвёт ! В том году Грынджолы были просто отстойные ! Лутше б ехала Ани Лорак ! у тины Кароль всё получится !

09 квітня 2006

Ани Лорак даже близко не стоит с Тиной Кароль, Кароль - Молодец !!!!!!!!!!!!!!!!!!

у неділю о 07:04

Тина - лучшая, вот и всё! Она может не только Евровидение выграть! Главное, чтоб была классная песня, которая поможет ей показать всю мощь и диапазон голоса! А вообще - удачи! Мы любим Тину! И продюсер молодец! Путин - лучший, Ющенко - ЛОХ!

у середу о 19:07

желаю успеха. дерзай

у середу о 19:19

ты насколько я помню тебя ты таня либерман скажи пожайлуста нравится ли тебе петь- как ты думаешь видишь ли ты перспективу в этом. сейчас тебя воспринимают, а потом о тебе забудут ты бы не хотела стать актрисой ведь это намного на мой взгляд перспективней. если например ты не попадешь даже в десятку лидеров с каким лицом ты приедешь в украину это на мой взгляд очень ответственно. мне кажется что украина очень возлагает на тебя большие надежды и если уже были закулисные грязные сплетни не задумывалась ли ты, о том что есть люди которые не желают тебе добра. об украине во всем мире ходит не очень хорошая слава, и мне кажется что очень нелегко преодолеть барьер. Вот уже тебе закинули что ты поешь песню которая напоминает хит певицы из греции. но всеравно желаю тебе успеха. хочется чтобы победтлт наши ребята.

17 травня 2006

Я очень люблю Тину Кароль, и я желаю ей удачи на эвровиденье!!!

17 травня 2006

Тиночка ты лутшая, ты побидиш!!! Я за тебя!!! В перет

17 травня 2006

тины ты лучшая!!! я за тебя!! у тебя все получится

18 травня 2006

Тина, ты самая лутшая пивица на земле!!!!!!!!!!

19 травня 2006

Жедаю удачи и зрительских симпатий. Ты действительно можешь победить. В тебе е сть огонь ) ДЕРЗАЙ, ТИНА

19 травня 2006

Тина, ты симпотяшка. В 10-ку ты войдёшь точно!

21 травня 2006
Ira

ya bolela za tebya,i otdala svoj golos!ya iz germanii!no kogda yvidela.chto v germanii ti ne polychila niche,bila,esli chesno,ogorchena!

23 травня 2006

Тиночка-ты суперовская не смотря на то что ты заняла 7-ое место мы тебя всё-равно люим и поверь ты была намного лучше чем эта карова из Турции-суперстар-ыыыы-вот так корова!!!ыыыыыыыыыыы!!я смотрела как она выступает что бы тока поржать!!!ыыыыыыыыыыыыы!!Биланчик тож молодец-но ты The best

23 травня 2006

ТИНААААААААААААААААААААААААААААА-ТЫ СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23 травня 2006

Ирина-вот с тобой я не согласна что она самая лушая певица на земле-но по крайней мере она лучшая из лучшихх!!!

21 червня 2006

ТИНА ТЫ ЛУТШАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И НЕКОГО ЛУТШЕ ТЕБЯ НЕТУ!!!!!!!!!!!!!!!!! И ЕТО ПРАВДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КТО СО МНОЙ СОГЛАСЕН?????!!!!!!!!!!!!!! МНЕ КАЖЕТСА ЧТО НЕ ТОЛЬКО УКРАИНА С ЕТИМ СОГЛАСНА НО И ВСЕ ДРУГИЕ СТРАНЫ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21 жовтня 2006

ти супер классс

03 листопада 2006

dyra

14 грудня 2006

Я её и не замечал до нового Клипа к песне "Ноченька"

07 січня 2007

Тина - ты лучшая!!!!

09 січня 2007

Фу, ікася попсова гімняна тьотяка!

09 січня 2007

Нє, я сирьозно, шкода на усяку гидоту свою увагу витрачати, і вас ( ії фанатіф ) теж шкода, йдіть краще уроки робити!

21 лютого 2007

Я её и не замечал до нового Клипа к песне "Ноченька"

28 лютого 2007

Обожаю Тину Кароль! Пиши больше про нее!

08 березня 2007

Здравствуйте. Дамс спорить не буду девочка она не плохая. Но пережывая за ее удачу вы забывааете о себе. Какой смысл писать Тина ти лучшая и т.д. и т.п. если она даже вам спасиба не скажет. И вопрос к тем хто ее любит обясните какой смысл вашей любви? што Вы делаете штобы быть с ней? Еще раз повторюсь што она не плохая девочка но не забывайте о себе.

21 березня 2007

Я обожнюю Тіну,вона мій ідеал...Тіна-продовжуй в такому же дусі працювати...

02 квітня 2007

Тина Кароль просто ВАУ . Тина держысь так дальше!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

04 квітня 2007

Мне нравятся её некоторіе песни но голоса у неё нет! Она всё зделала через кровать!

01 травня 2007

я

09 травня 2007

Кароль-полный отстой!

09 травня 2007

ФУ! Терпеть не могу эту корову!

09 травня 2007

Ани Лорак в сто раз лучше Кароль!

13 серпня 2007

НА 100% согласна с Блондинкой!!!!!Кароль -----отстой!!!!!!!А голос---------фу!!!!!!!!

13 серпня 2007

Эта Кароль----полный отстой!!!!

13 серпня 2007

Она даже в караоке не могла победить!!!!!!!ФУ!!!!!!!!

21 грудня 2007

Тина правда што тибя можна встрететь в Киеве на Хрещятеке

21 грудня 2007

Спасиба за вашу падержку!!!!!! Спасыби спасиби

07 лютого 2008
Я

Тіна Кароль-НАЙКРАЩА.І голос в неї СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NatalieAngel
07 лютого 2008

Спочатку вона мені подобалася, а потім.....повне розчарування!! Вона стала такою як сотні інших......фігня коротше кажучи!

08 лютого 2008

голос-то є... А от власного стилю, як і смаку... на жаль. До того ж дурненька. Коротше, вона не Лорак, ні.

08 лютого 2008

Ничего подобного, как раз-таки Ани Лорак имеет лучшие данные и внешные , и голосовые

сьогодні о 13:38

Тина ты просто супер у меня нет слов ты мне очень нравишся я тебя люблю

Apassionata
сьогодні о 19:53

галіма попса :(

08 травня 2008

Тина давай знакомица

18 травня 2008

Тиночка ты просто супер

22 липня 2008

Тіна краща всіх!
Навіть Ані Лорак Не змогла посісти таку сходинку як Тіна Кароль!

17 червня 2009

ТИНА КАРОЛЬ ПРОСТО CУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУПЕР,

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска