Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Воплі Відоплясова Щедрик (2013 р.) 5.74 Mb
Воплі Відоплясова Таємні сфери (feat. Самата, 2011 р) 6,90 Mb
Воплі Відоплясова Весна (feat. Самата, 2011 р) 11,73 Mb
Воплі Відоплясова Глибина (feat. Самата, 2011 р) 9,50 Mb
Воплі Відоплясова Полонина (2011) 6,84 Mb
Воплі Відоплясова Alain Delon (2008 p.) 4,36 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Воплі Відоплясова / Скрипці не до «Євробачення» – він на вечорницях у Норвегії



Олег Скрипка, один із тих, хто змагається за право представляти Україну на «Євробаченні-2009», вирушив до столиці Норвегії Осло. Там, після Парижа, «президент» «Країни мрії» під гаслом «Вдягай вишиванку - і гайда на гулянку!» проведе свої знамениті вечорниці - з узваром та салом. Та чи встигне лідер групи «Воплі Відоплясова» повернутися у Київ із норвезьких вечорниць до обідньої пори недільного дня? Навряд... А саме тоді у Києві, в студії Національної телекомпанії України (НТКУ), відбуватиметься півфінальний етап визначення українського артиста, який поїде у травні на конкурс у Москву.

- Швидше за все, Олега Скрипки у день півфіналу національного відбору на «Євробачення-2009» в Україні ще не буде, - сказали «ВЗ» у прес-службі музиканта, лідера «ВВ». – Якщо так станеться, це означатиме, що «ВВ» припиняють боротьбу за право поїхати на конкурс у Москву. Хоча сам Олег не робив жодної офіційної заяви з цього приводу.

Раніше в ексклюзивному коментарі «ВЗ» Олег Скрипка сказав, що «не має особливих намірів щодо «Євробачення». А ініціатором подання «ВВ» на національний відбір була не група, а НТКУ...

- Не впевнена, що у неділю на відбір до нашої студії приїдуть всі учасники, а їх – 31, - прокоментувала «ВЗ» ситуацію із можливими «музичними дезертирами» директор Творчого об’єднання музичних та розважальних програм НТКУ Олена Загороднюк. – Можливо, дехто й передумає брати участь у конкурсі. А для того, щоб припинити змагання, достатньо просто не з’явитися у неділю на півфінал. Жодних заяв писати не потрібно. Члени журі прослухають лише тих півфіналістів, які співатимуть перед ними «наживо» у неділю. Щодо «ВВ», то знаю, що вони у Норвегії. Жодних поблажок групі, яка заради нашого півфіналу не відмінила своїх гастролей, не буде.

Інша яскрава українська зірка, яка бере участь у національному відборі на «Євробачення» і на яку музичні експерти роблять великі ставки, Світлана Лобода, протягом останнього місяця також вагалася, чи не зняти їй своєї кандидатури із пісенного марафону. Не зняла. «Світлана Лобода братиме участь у півфіналі, - сказала «ВЗ» піар-менеджер співачки Юлія Бойко. - Якраз зараз Світлана посилено репетирує, дошліфовує номер. Пісня, з якою вона бере участь у конкурсі, – динамічна, англомовна. Лобода налаштована тільки на перемогу. Інакше - не брала б участі у відборі».

Як уже писав «ВЗ», до півфіналу національного відбору на «Євробачення-2009» вийшло п’ятеро львівських артистів: співаки Андрій Князь і Назар Савко, співачки Андріана та Майя, а також гурт Zоряна. Серед інших претендентів на поїздку до Москви – групи 4 Kings, NikitA, «Гарячий шоколад», «Закльопки», співаки Наталія Волкова, Анастасія Приходько, Kishe, Олександр Панайотов...

У прямому ефірі півфінального змагання Перший національний не показуватиме. А побачити, чим українські виконавці зібралися підкоряти пісенну Європу, можна буде у програмі, яка вийде в ефір УТ-1 22 лютого – за тиждень до великого фіналу.

Галина Гузьо, «Високий Замок»

 
 

Додав Art-Vertep 08 лютого 2009

Про автора

А почалось усе з вибуху... Потужна радіоактивна енергія Чорнобильської АЕС породила паніку, міграцію, безумство... і український рок.

 

Коментарi

09 лютого 2009

Свєту на Євробачення! Лабуда - це наше всьо! Європа вважатиме, що це продовження позаминулорічного бенефісу Сердючки.

12 березня 2009

А моя думка що Скрипка це кращий варіант з Українських артистів.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска