Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / ДжемFM / Марія Бурмака купила Сонцекльош, коли сотні ніг плескали Мандрам

12 січня в столичному Dockers ABC із традиційним аншлагом та успіхом відбулася чергова, шоста, вечірка благодійного арт-проекту КРАЩІ ЛЮДИ. Героями непопсового вечора стали добре знані Мандри та молодий і яскравий гурт Сонцекльош.

Подивитися на два чуда українського фольк-року окрім пересічних меломанів прийшли провідні та популярні вітчизняні музиканти серед яких: Марія Бурмака, групи Юркеш, Пропала Грамота, SuperDivka, Даха Браха, Gouache, Диверсанти, С.К.А.Й., Серго Чантурія, Таршис, АнтитілА, 4е 4е та інші.

Головною героїнею вечора стала вокалістка гурту Сонцекльош Марія Кудрявцева, яка перебуваючи на шостому місяці вагітності, драйвово співала та витанцьовувала, чим одразу підкорила публіку. Виступ Сонцекльошу дуже вразив Марію Бурмаку, яка на виході з клубу купила собі їх дебютний альбом «Олено, не плач». Ексклюзивна радіопрезентація тої платівки відбудеться 22 лютого в ефірі ДжемFM.

В традиціях арт-проекту КРАЩІ ЛЮДИ - спільні спецпроекти учасників вечірок, чим скористалися Мандри та Сонцекльош, які разом виконали кілька пісень. Слід відзначити, що спільний виступ був абсолютним експромтом, про який музиканти домовилися по телефону, адже не мали часу для спільних репетицій.

Більше запланованого довелося виступати Мандрам, адже фанати не відпускали улюблену групу після запального півтори годинного сету. Прихильники Сергія «Фоми» Фоменка та Мандрів влаштували гучну овацію, і тупотіли ногами, викликаючи музикантів на біс.

Окрім добре перевірених концертами хітів, група зіграла новинки, що увійдуть до сьомого студійного альбому Мандрів. Якщо все буде гаразд, то його реліз відбудеться вже в цьому році.

Радіостанція ДжемFM планує видати новинки групи Сонцекльош і Мандрів в червні на другій збірці серії НЕПОПСА UA. Перший диск було презентовано два тижні тому під час вечірки КРАЩІ ЛЮДИ. Збірка містить 30 пісень від визнаних непопсовиків та перспективної молоді. Проект НЕПОПСА UA згуртував таких виконавців як Воплі Відоплясова, Green Grey, Братья Карамазовы, Esthetic Education, С.К.А.Й., Гуцул Каліпсо, CoMaha, Тартак, Диверсанти, Оркестр Че та інших.

Весь прибуток від продажу збірки НЕПОПСА UA та вечірок КРАЩІ ЛЮДИ його засновники та учасники накопичують на адресну фінансову допомогу онкохворим дітям. Фінал першого сезону проекту КРАЩІ ЛЮДИ відбудеться наприкінці травня.

На наступній вечірці 26 лютого ДжемFM представлятиме групи Тартак і Че Че.

 
 

Додав Art-Vertep 13 лютого 2009

Автори пов'язані с новиною

Марія Бурмака , Мандри , Сонцекльош

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска