Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

LЮК До побачення (2007 р.) 9,11 Mb
LЮК Антон (2009 р., сл. Сергія Жадана) 8,62 Mb
LЮК Ті Ві 5.63 Mb
LЮК Спрага 3.49 Mb
LЮК Lemon 3.74 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / LЮК / П’ятниця 13-го з «Люком»


П’ятниця 13-те. Десь на Лисій горі зібрались відьми на шабаш, а під клубом «44» - всі бажаючі послухати «Люк».

Організатори концерту певно недооцінили популярність гурту, тому обрали для концерту «44» – невеличкий клуб на Хрещатику. На початку концерту слуханням музики ніхто особливо не захоплювався. Всіх більше переймало питання власного розташування в просторі. Адже простору було замало для всіх шанувальників «Люка».

Десь за півгодини всі слабодухі та люди із загостреним почуттям приватного простору покинули приміщення, а стійкі шанувальники знайшли вигідні положення в приміщені. Були зайняті всі можливі місця: підлога, стільці, парапети, барна стійка, столи. Та все одно вільно переміщатися могли тільки бармени за барною стійкою. А вони гаятись не могли, адже велика кількість людей просила велику кількість пива та іншої випивки. Бармени хутко порались зі своїми обов’язками, наспівували, свистіли в свистки й танцювали.

Публіка, попри тісняву, сприймала «Люків» дуже тепло й приязно: підтримувала вигуками, підспівувала знайомі пісні, рухалась під музику, аплодувала, раділа.

Вокалістка Оля Герасімова приязню публіки не зловживала, а добросовісно співала, танцювала, грала на бубоні й спілкувалась з шанувальниками. Інші учасники гурту — Олег, Валентин, Сергій та Олександр, були дивовижно схожі між собою — розкуйовджене чорне волосся, окуляри, неголеність, навушники, справжнісінькі боги електронної музики. Але музику Люка важко охарактеризувати одним словом, адже вона поєднує в собі й рок, й електронну музику, і лаундж. Поєднання вийшло вдале і досить оригінальне, наврядчи можна знайти подібний гурт в Україні.

У «Люків» зараз активний період творчості: закінчують роботу над новим альбомом «Мамина юность», щедро концертують Україною та Росією. Наступний концерт запланований на день святого Валентина в Чернігові, далі «люківці» помандрують до Харкова, де будуть 28-го лютого.

Концерт був не надто тривалий, очевидно зважаючи на пізню годину. «Люк» серед інших виконував такі пісні, як «Купала», «ТіВі», «Дядя», «Электро человек». Як кожний порядний і більш-менш популярний гурт, «Люк» дали можливість публіці викликати себе на біс і заспівали свій хітовий «Сахалін».

По закінченню концерту публіка висипалась з клубу подихати, розправитись, поділитися враженнями й чекати на наступний концерт «Люка» в Києві.

Марина Рудська, «Сумно?»

 
 

Додав Art-Vertep 16 лютого 2009

Про автора

«LЮК» м. Харків Офіційний сайт: www.luk.com.ua LЮК відкрився навесні 1999 р. Група LЮК - це союз справжніх ентузіастів, заснований на широкій музичній обізнаності його творців. Рідне місто учасників групи&nd

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска