Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

MadHeads Ішов козак потайком ( 2011 р.) 5,94 Mb
MadHeads А я на морі (2008 р.) 3,41 Mb
MadHeads Цигани (2005) 2.65 Mb
MadHeads Black Cat 3.64 Mb
MadHeads Свінгсайз 4.08 Mb
MadHeads Хот Род Бугі Вугі 3.45 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / MadHeads / УкраїнSКА від Mad Heads XL

Mad Heads XL оголосив конкурс на найліпшу назву для свого нового проекту, над яким тепер посилено трудиться. Нагадаємо, що йдеться про повнотривалу концертну програму, а насправді можна сказати і про цілком нове втілення групи, яке існуватиме одночасно зі звичним Mad Heads XL. Різниця між ними буде та, що репертуар нового проекту складатиметься повністю з українських народних співанок, поданих в докорінно іншому прочитанні, основаному на ска- і панк-ритмах і разом з тим без якихось чітких стильових обмежень.

Чільник зірвиголових Вадим Красноокий у січні цього року вже оприлюднив задум про нову іпостась групи, у якій ті самі учасники гратимуть ще одну програму, але вже під іншою вивіскою, позаяк теперішнє англомовне ім'я гурту не дуже пасує народним пісням, навіть і осучасненим. Тоді ж Вадим висловив побажання, що назва проекту має бути такою, аби у ній чітко вгадувалася народоспівча складова, але водночас щоб нове ім'я було доступне та зрозуміле і для іноземного слухача. На сьогодні медгедзівці мають одну чернеткову заготовку, яка відповідає цим вимогам – УкраїнSКА. Але гурт продовжує пошуки і оголосив серед своїх шанувальників конкурс на найвдалішу назву для описаного задуму.

Будь-хто охочий може до нього долучитися, якщо надішле свої пропозиції на скриньку madheads@madheads.kiev.ua, або ж викладе їх у розділі обговорення, що на іменці madheads.kiev.ua. Зі свого боку авторам усіх варіантів група обіцяє шану та повагу, а переможцям ще й приємні подарунки.

Дещо почути з майбутнього втілення можна вже і сьогодні в на клубних виступах Mad Heads XL. У березні, традиційно, колектив можна буде побачити на підмостках столичних пивних мережі Докер, а також у Житомирі та Львові: про час та місце цих виступів буде повідомлено додатково.

ФДР

 
 

Додав Art-Vertep 25 лютого 2009

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска