Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Мандри Три пляшки пива 10,67 Mb
Мандри Хай тобі не буде сумно (2005 р.) 2,81 Mb
Мандри Не спи моя рідна земля 4.21 Mb
Мандри Гоголя 3.93 Mb
Мандри Різдвяна ніч 7.01 Mb
Мандри Ялинка 4.41 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Мандри / Музика В Стилі «Аніма»


Акордеоніст, а заразом і клавішник гурту Мандри – Леонід «Лео» Бєлєй випустив платівочку зі своїми награннями, створеними для мальованих фільмів та ігрового кіно. Затія ця визрівала вже давно, але досі ніяк не вдавалося її втілити у життя. Головну причину затримки сам автор окреслює як «не доходили руки». І ось наприкінці січня цього року до Лео звернулися з організатори зі столичної галереї «Парсуна» організатори спільної виставки майстра ляльок і режисера-аніматора Олега Педана, а також художника-постановника всіх його фільмів Ігоря Коткова, з пропозицією зробити музичний супровід до презентації виставки, яка намічалася на лютий.

Леонід Бєлєй вже не вперше світиться з якимись власними побічними електронними втіленням: свого часу у нього були проекти Suphina Dentata, Suphina Little Beast, Амфібії, Люмінофори, спроба поєднати наші народницькі співи у виконанні ансамблю Володар, та низка інших. Рівно ж як і не раз акордеоніст-електронник співпрацював з Олегом Педаном, зокрема над його стрічкою Найменший, а також написав звуковий ряд іще до двох мультиків: Коп і Штик (режисер Б. Волков) та Великий Маленький Пес (режисер Л.Ткачикова). Крім того в його запасниках – музика до художнього фільму Крістіна Та Денис Танцюють Танок Бондарів (режисер Д.Попов).

Тож для Лео не становило труднощів зібрати докупи музичні доріжки до цих робіт і додати до них ще ніде не засвічені доробки. У підсумку назбиралася достатня кількість матеріалу, яка тягнула вже на повнотривалу платівку. Тому обставини збіглися так, що затійники виставки, по-суті, підштовхнули Леоніда Бєлєя до випуску такого диску. Позаяк кружальце містить здебільшого супровід до мультиків, Лео вирішив так його і озаголовити: Музика В Стилі «Аніма».

Обмежений подарунковий наклад було розповсюджено серед відвідувачів виставки, що тривала до закінчення лютого: його пісняр видав власним коштом. На черзі – повноцінне видання Музики В Стилі «Аніма».

ФДР

 
 

Додав Art-Vertep 10 березня 2009

Про автора

Склад гурту лід-вокаліст Сергій Фоменко (Фома) акордеоніст Леонід Белєй ударник Андрій Занько гітарист Сергій «Чиж» Чегодаєв перкусіоніст Салман Салманов Мандри — український музичний гурт, який виник у 1997-у роц

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска