Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

LЮК До побачення (2007 р.) 9,11 Mb
LЮК Антон (2009 р., сл. Сергія Жадана) 8,62 Mb
LЮК Ті Ві 5.63 Mb
LЮК Спрага 3.49 Mb
LЮК Lemon 3.74 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / LЮК / «Мамина Юність» гурту «Lюк»

Витримавши тривалу, але необхідну для натхнення паузу, група Lюk випускає новий, четвертий за рахунком, студійний альбом. Нова платівка, що отримала назву «Мамина Юність», потрапить до рук своїх українських шанувальників 24 квітня. Тринадцять пісень з треклиста альбому представлять оновлене звучання групи, не втративши при цьому своєї «люківської» впізнаваності.

Оля Герасимова, вокал: «Ми дуже довго йшли до запису цього диску і його випуску. З моменту останнього альбому «Sex» пройшло ні багато, ні мало - чотири роки. Відповідати на запитання, чому так довго, вже немає особливого сенсу. Хіба що можна сказати - щойно тільки ми зрозуміли, що прийшов час записувати новий альбом, ми цим негайно зайнялися. »

Звичне для музики групи Lюk стилістичне розмаїття, тим не менш, не відволікає від цілісного сприйняття всього альбому. Учасники гурту зізнаються, що в новому альбомі практично не буде «лаунжа», але буде багато «року». Що ж таке «рок-музика» у виконанні гурту Lюk самі музиканти описувати не беруться і залишають це право за слухачем.

Крім традиційного складу групи в записі альбому взяв участь вокаліст гурту «... и Друг Мой Грузовик» Антон Слєпаков, виступивши в якості співавтора тексту та виконавця «чоловічої» партії в пісні під назвою «Мітхун Чакраборті». Крім того, в одній з композицій, яка отримала назву «Tribute to Shostakovich» можна почути голос самого Дмитра Шостаковича, записаний під час його радіо-звернення до слухачів у Блокадному Ленінграді.

Запис, зведення та мастеринг проходили на київській студії «211» під керівництвом Віталія Телезіна, який виступив у якості саундпродюсера альбому.

Олег Сердюк, клавішник: «Ми зараз під великим враженням від роботи з Віталієм Телезіним. Він дуже тонко відчув, який саме ми хочемо почути свою музику. Нам здається, що після співпраці з цим талановитим звукорежисером ми самі виросли як музиканти. Він дуже творчо підійшов до роботи з нами, і ми на 100% задоволені результатом - це саме те звучання, якого хотіли домогтися».

Практично одночасно з українським виданням, альбом «Мамина Юність» вийде і в Росії. На підтримку виходу диска Lюkи вирушать у масштабний тур, який охопить близько 30 міст як у Росії, так і в Україні. На кінець літа та початок осені заплановано настролі в Білорусії, Прибалтиці, Грузії.

Треклист альбому «Мамина Юність»:

1. Друг

2. Нафта

3. Митхун Чакраборти

4. Le petrole 27

5. Олени

6. Дама из Праги

7. Байкалы, Амуры

8. Зима

9. Рorno

10. Антон

11. L'emozzione

12. Время внутри

13. Tribute to Shostakovich

 
 

Додав Art-Vertep 13 квітня 2009

Про автора

«LЮК» м. Харків Офіційний сайт: www.luk.com.ua LЮК відкрився навесні 1999 р. Група LЮК - це союз справжніх ентузіастів, заснований на широкій музичній обізнаності його творців. Рідне місто учасників групи&nd

Автори пов'язані с новиною

... и Друг Мой Грузовик

 

Коментарi

14 квітня 2009

цікаво, а в Дніпропетровськ вони завітають?

14 квітня 2009

працюємо над цим

Art-Vertep
у суботу о 15:51

Концерт "Люків" у Дніпрі: http://artvertep.com/poster/9271/3/8383.html

сьогодні о 12:18

а у Львові буде концерт ? коли саме ?

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска