Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Фоззі Харків (2006 р.) 5.50 Mb
Фоззі Letter 2 Бабуля (Фоззі з Іреною Карпою) 7.74 Mb
Фоззі Тупий та ще тупіший 3.01 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Фоззі / Збірка оповідань від Фоззі

У полку музикантів-книгописців прибуло. Наприкінці квітня свій перший літературний проект готується представити публіці один із музикантів «Танка на Майдані Конго» Фоззі (в миру - Олександр Аркадійович Сидоренко). Книга під назвою «Їли воду з-під крану», яка вийде в харківському видавництві «Треант», являтиме собою збірку оповідань, «генетично пов'язаних із Харковом і бурхливими 90-ми».

«Більша частина цих історій проявилася взимку, в процесі вигулювання собаки, - пояснює автор. - Чому саме взимку? А тому, що в інші пори року тепліше і можна читати в телефоні спортивні новини (що само по собі цікавіше за все) з інтернету, а взимку руки мерзнуть. А зайняти себе чимось треба. Історії помаленьку зклеюються у сценарні плани в телефоні. Коли вісім скелетів таких історій зклеїлися (восьме оповідання мене попросили не писати всі чотири людини, яким я розповів його ідею - я так і зробив), настав найскладніший момент... Робити було нічого, за вікном кафе було море, до концерту ще залишався цілий день і довелося починати... ».

Презентація «Їли воду з-під крану» відбудеться у рідному місті Фоззі, Харкові, 22-23 квітня. У перший день в місцевому клубі «Пінтагон» Фоззі зачитає слухачам уривки з книги і відіграє олд-скульний діджейський сет. Наступного дня автор поспілкується з абітурієнтами Харківського Національного Університету ім. Каразіна.

Київську презентацію збірки планується провести на початку травня. Докладніше про проект можна дізнатися на спеціально створеному сайті.

За матеріалами @music

 
 

Додав Art-Vertep у п'ятницю о 17:26

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска