Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ot Vinta Берег ріки (2012 р.) 7.26 Mb
Ot Vinta У мене між ногами ... 6,88 Mb
Ot Vinta Новорічний Дзинь 3,39 Mb
Ot Vinta Гей! Скобе! (2010 р.) 4,35 Mb
Ot Vinta Міцні засмальцьовані руки (2006 р.) 2.84 Mb
Ot Vinta Шабелина (2006 р.) 3.50 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Ot Vinta / Украбіли Ot Vinta зіграють у театрі

Учасники рівненської четвірки предстануть у головних ролях нової вистави театру «Від ліхтаря» - «Свинарі». Прем’єра постановки відбудеться 4 травня в Рівненському міському Палаці Дітей та Молоді. Другий показ «Свинарів» буде не менш святковим, адже саме в день вистави, 6 травня, фронтмен гурту Юрій Журавель святкуватиме свій день народження.

Дія спектаклю, поставленого за п’єсою сучасного російського драматурга Володимира Жеребцова «Подсобное хозяйство», відбувається у свинарнику, де вигодовувалися тварини для офіцерів радянської армії. Отже, Юрій Журавель грає роль «діда» будбатівця, гітарист Віктор Пилипчук – старшого сержанта, козабасист Володимир Загіней - новоприбулого рядового, а барабанщик Олександр Мартюшев – офіцера.

Власне, для всіх «гвинтів» «Свинарі» не стануть дебютом на театральних підмостках. Ще на початку 1990-х музиканти починали свій творчій шлях із ролей в спектаклях «Марійка чудасійка», «Пепі довга панчоха» та інших. З того ж часу Юрій Журавель був задіяний в «Від ліхтаря» не тільки як актор, а й як художник декорацій, отже не дивно, що художнє оформлення «Свинарів» теж робив саме він.

«Припиняти писати музику ми ні в якому разі не збираємося, - запевняє Журавель. – Проте музика – це тільки один з видів мистецтва, а театр – це той жанр, в якому можна розкрити себе повністю. Тут злилися в єдине ціле всі види мистецтва, які існують – і акторська гра, і музика, і режисерська робота, і драматургія. Тільки в театрі творча людина може розкрити себе повністю та відчути, що вона дихає на повні груди».

Наталя Тесля, @music

 
 

Додав Art-Vertep 01 травня 2009

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска