Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / ДжемFM / Непопсові толоки на Юрковиці стануть регулярними

23 травня радіостанція ДжемFM та сайт «Интересный Киев» зібрали своїх прихильників на «непопсову толоку» на гору Юрковицю. В наведенні ладу на кращій панорамній горі столиці також взяли участь популярні рок-музиканти груп НеDіля, ГражданинЪ Топинамбур, АнтитілА, CoMaha, Татхаґата, а також Марія Бурмака та Ірена Карпа.

Попри «нельотну погоду» шабаш з прибирання Юрковиці пройшов у теплій дружній атмосфері. Учасники толоки очистили від сміття верхівку гори та основну частину схилів, зібравши 190 мішків «наслідків пікніків».

На думку організаторів «непопсового суботнику», толоки на Юрковиці слід зробити регулярними, адже вже під час першої сформувалася гарна спільнота молодих людей, які жваво цікавляться вітчизняною музикою, історією Києва та не байдужі до того, як виглядає місто в якому ми живемо.

Ірена Карпа - письменниця та лідер гурту Qarpa залишила такий коментар в офіційній жж-спільноті ДжемFM: «Дякую. Кльові ви чуваки. І Бурмачка прийшла, молодець, а взагалі несказанно тішить мої старі яйця, що є нормальна, симпатична і просунута молода тусовка без спор гопотизму і понтів».

Нажаль однією толокою не можна навести абсолютний порядок на Юрковиці, тим більше, що зараз почався сезон пікніків, учасники яких в переважній більшості не дбають про чистоту місць відпочинку, тому музичні новини НЕПОПСА та сайт «Интересный Киев» влаштують ще кілька зелених толок на Юрковиці.

Наступна планується на 20 червня. По її закінченню для учасників толоки відбудеться непопсовий концерт. Свою згоду взяти участь у тому заході дав лідер групи Мандри Сергій «Фома» Фоменко.

 
 

Додав Art-Vertep 25 травня 2009

Автори пов'язані с новиною

Qarpa , Мандри

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска