Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Тартак Мій лицарський хрест 7.36 Mb
Тартак 3Dance-Alexander-Slootsky-Remix 4,92 Mb
Тартак Kozhnetilo (Desjat`(k)RokivVersija) 6,05 Mb
Тартак Рясна-красна (2007) 5,82 Mb
Тартак Книжковий Хробак (2010) 4,69 Mb
Тартак Омана (2010) 3,18 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Тартак / Позитив про кризу та Чорнобиль

Гурт «Тартак» готується презентувати свій новий сингл – пісню «Атомна помпа», в якій мова йдеться про літо, полуницю, кризу і Чорнобиль. Незважаючи на нібито серйозну тематику, лідер гурту Сашко Положинський стверджує, що пісня вийшла досить позитивною.

«Атомна помпа» - актуальна пісня про речі, які нас оточують та хвилюють у даний час. Охарактеризувати її можна, процитувавши Катю Chilly, бо саме вона подарувала Сашку ідею твору. У співачки є теорія про те, що Чорнобиль – це випробування, пройшовши через яке, наш народ зможе вижити у майбутньому. Що ця жахлива трагедія – це щеплення, і коли почнуться екологічні катастрофи, ми, як мутанти, зможемо виживати. Сашко розвинув теорію далі: у серці кожного українця, мовляв, є атомна помпа, яка качає енергію, і це дає нам можливість пережити будь-які негаразди.

Шанувальники вже могли почути «Атомну помпу» на концертах під час туру на підтримку майбутньої повноформатної платівки «Опір матеріалів». Невдовзі з’явиться візуалізація «Атомної помпи» – це буде live нарізка з різних концертів «Тартака» під час вищезгаданого туру.

@music

 
 

Додав Art-Vertep 23 червня 2009

 

Коментарi

maskafogo
23 червня 2009

точно! нехай ще ХАЕС злетить у повітря! І тоді в українців у серці буде дві атомні помпи! А на лобі - третє око!

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска