Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

MP3

Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур Грубый - Брюки (2011) 3,28 Mb
Гражданин Топинамбур Гражданин Топинамбур. Синеглазочка (Бонус-ТІК) 6,12 Mb
Гражданин Топинамбур Рая (2009 р.) 7,93 Mb
Гражданин Топинамбур Медведи (2009 р.) 9,35 Mb
Гражданин Топинамбур Ландыши (2008 р.) 5,46 Mb
Гражданин Топинамбур Таня (2008 р.) 5,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гражданин Топинамбур / «ГражданинЪ Топинамбур» успішно дебютував в Москві й готує для Києва унікальне рок-шоу

Дніпропетровський бенд «ГражданинЪ Топинамбур» успішно дебютував в Москві. Обидва клубні концерти в білокам'яній прошлі із шаленим успіхом, чого група та організатори виступів, чесно кажучи, не очікували.

Роман Забуга – вокаліст групи «ГражданинЪ Топинамбур» : «Ясна річ, що кожен музикант сподівається на успіх, але настільки гарячого прийому в Москві ми дійсно не чекали. На початку програми публіка ще придивлялася-прислуховувалася до того, що витворяли для них «маловідомі українці», але вже з середини концерту суворі московські хлопці та дівчата не стримували своїх емоцій, та не скупилися на оплески». Результатом московських оглядин «Топінамбура» стало запрошення восени дати серію концертів в російській столиці. До того часу група планує підготувати абсолютно нову концертну програму, основану на матеріалі альбому «Друг Семьи». В кінці вересня «ГражданинЪ Топинамбур» офіційно презентують свій альбом в Києві, де також представлять прем'єру свого шоу.

Роман Забуга – вокаліст групи «ГражданинЪ Топинамбур»: «Той, хто був на наших концертах знає, що виступ групи «ГражданинЪ Топинамбур» це не лише і не стільки спів і гра на інструментах. Наші концерти насичені гумором, елементами театру і відчайдушними панківськими перфоменсами. Всю цю дику і привабливу суміш ми тепер систематизуємо та об’єднаємо в рок-шоу та представимо у вересні під час київської презентації альбому «Друг Сім'ї». Можливо, що на той час буде готовим і наш перший офіційний кліп».

Літо не стане для «Топінамбура» періодом затишшя. Група активно виступатиме як в клубах, так і на відкритих майданчиках. 27 червня музиканти дадуть сольний концерт в дніпропетровському Dream Box Club. Найближчим часом група реконструює свій сайт, який вже переїхав на нову адресу.

 
 

Додав Art-Vertep 25 червня 2009

Про автора

  Состав группы: Роман Забуга – вокал, взаимодействие с публикой, харизма; Андрей Удовиченко – ударные, оптимизм; Кирилл Харченко – бас, нервы; Андрей Наконечный – гитара, реализ

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска