Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Свірж / Фестиваль зірвано

Фестиваль «Свірж», що проходить у ці вихідні в сорока кілометрах від Львова, зірвано.

У другий день фестивалю, коли повинні були розпочатися виступи гуртів на основних сценах, директор «Артмакс Інжинірінг» Богдан Зінько заявив журналістам, що сьогодні і завтра сцени, монтажем яких займалася його компанія, працювати не будуть.

«Все зводиться до нефаховості організаторів. Вони проплатили артистам і нам перші внески за договорами. У договорах була прописана поетапність проплат. Однак все відтягувалося до 31 липня, ні вчора, ні сьогодні зранку грошей нам не заплатили», - зазначив Богдан.

Він додав: «Ми не причина зриву фестивалю, а наслідок, бо артисти не виступатимуть, їм не заплатили.

На його думку, серед причин невдачі - завищені сподівання організаторів щодо кількості відвідувачів: реально продано 5 тисяч квитків, в той час як попередньо планувалося 50 тисяч відвідувачів фесту.

Деякі групи вже погодилися виступати без гонорарів, заради відвідувачів фестивалю. Відновити основні майданчики не вдалося, так що колективам доведеться виходити на невелику фольклорну сцену.

Ще через годину на фольклорну сцену вийшов офіційний представник фестивалю. За її словами, організатори вже розробляють механізм часткового відшкодування збитків відвідувачам. Багато музикантів дійсно погодилися вийти на фолк-сцену. Серед них Енвер Ізмайлов, гурти Zdob Si Zdub, Mad Hеads XL та інші. Організатори принесли публіці свої вибачення за прорахунки і, крім часткового відшкодування збитків, пообіцяли знижку на пиво на півтора дня фесту, що залишилися.

Тим часом, надійшла інформація з фестивалю «Славське», який проходить поруч із однойменним селом у львівської області у ті ж дні, з 31 липня по 2 серпня. Як кажуть люди, організатори «Славського» дозволили прохід на фестивальну територію власникам квитків на «Свірж».

За матеріалами Open.music

 
 

Додав Art-Vertep 02 серпня 2009

Про автора

На фестивалі будуть представлені музика та література, танці та ремесла, кухні та театральне мистецтво народів трохи не з усіх куточків світу.

 

Коментарi

02 серпня 2009

шо і требувалось довести))

02 серпня 2009

Я думав що лише мені не вистачає грошей на Свірж, а виявилось 45 тисячам відвідувачів)))

maskafogo
02 серпня 2009

тут, навіть, не в грошах справа.
цього літа подібних заходів. як грибів після дощу.
Складається таке враження, що кожен населений пукт, біля якого є якесь каміння, оголосив по фестивалю у романтичній надії накосити грошей або ще чогось.
Конкуренція, однако) зрозуміло, що дехто не витримує.

02 серпня 2009

добре, що туди не поїхав

Васи
02 серпня 2009

А я поїхав, жєль шо так сі стало, але і народ у нас не той... Ніно, Здоби, Самі Свої і Стрибожу Внуци - за це варто було їхати, не шкодую!!!
І вкотре організатори не дбають про першочергові потреби людини - на весь кагал була одна машина води(з 1 краником) по 50 коп.літра!!!! І аж(!!!!!!!!!!) 2 машини по 1 кранику в кожній безкоштовно, уявляєте??? Проте біотуалетів наклали як потягів.... Слава Нації! Смерть Організаторам!

Art-Vertep
03 серпня 2009

2Васи:
ну навіщо ж так категорично

03 серпня 2009

Насправді, того , що монтував одну із сцен звати Богдан Дзюнько-- відомий львівський \\\"кидала\\\", а коли столичні організатори(не берусь судити про їхню фаховість) \\\"кинули \\\"фірму\\\" Дзюнька -- побіг плакатися журналістам! росіяни в таких випадках кажуть:\\\"нечего на зеркало пенять\\\"...

Васи
04 серпня 2009

таку кричалку ми придумали ше на фесті:) Фести такого рівня неробляться так халатно!

13 серпня 2009

ДО РЕПОРТЕРА!

Я працюю з Богданом і давно з ним дружу. Мушу як колега всупитися в цю дискусію.

1. Не одну зі сцен - а всі! Артмакс (якого Богдан є співвласником) був головним технічним підрядчиком = вони навіть ставили огорожу і забезпечили електрифікацію території.

2. Богдан Дзюнько - не святий, але якщо говорити про тещо він відомий, в якості кидали, прошу навести приклад. Я, наприклад можу навести приклади протележні - коли він сам фінансово і адміністративно рятував фестивалі і концерти.

3. При чому тут "зеркало" і "росіяни" - я не зрозумів. Можливо тут глибокодумність автора перевершує мою здатність до сприйняття тексту... А фірму таки кинули... і навіть не спробували домовитись.

4. З журналістами, Богдан почав спілкуватися тільки після Арміне. Взагалі маючи більш ніж 12-річний досвід роботи у цій сфері, скажу: - я не бачив такого срачу ніколи!!! Завжди все ирішувалося кулуарно, а тут... Богдан мені показував смс з погрозами його життю від одного з членів орг.комітету.

Думайте самі, не хочу тут розводити холівару в коментах, але думку висловити мусив.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска