Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Кав`ярня У Бекіра / Чайний клуб «У Бекіра»

Чайна подія року для всіх чайних гурманів і шанувальників східної екзотики! У місті Дніпропетровську при авторській кав'ярні «У Бекіра» відкрито новий чайний простір у форматі клубу. Тепер знову є місце, де можна розслаблено та романтично провести вечір за чайної церемонією: свічки, пахощі, звуки традиційної китайської та японської музики, насолода від кращого, найсвіжішої весняного чаю, майстерність та естетика Чайного майстра і безпосереднє долучення до однієї з найдавніших східних традиції. Багата чайна карта: в новому сезоні - нова чайна колекція - чаї, підібрані спеціально нашим чайним майстром у Китаї. Терпкий і ароматний як тютюн Так Хун Пао, яскравий і цілющий Кудін «зелені води, зелені гори», теплий медовий Кі мун Хун чха, класичний у всі часи божественний Тегуаньінь, високосортні Жень шень улун чха і багато інших.

Для любителів самоосвіти і тих, хто прагне глибше зануритися в культуру Китаю та Японії - численні лекції та практичні заняття (розклад клубу дивіться на сайті bekir.dp.ua), в тому числі і Школа чайних основ.

Куратор клубу - спеціаліст з культури Китаю, представник японської чайної школи «Урасенке» і школи каліграфії «Хокущин» у Дніпропетровську, чайний майстер Анастасія Доманова.

Також нагадаємо, що в кав'ярні «У Бекіра» (як у Дніпропетровську, так і в Донецьку) постійно діє виставка картин та фотографій сучасних митців.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами:

8 067 634 85 26 - Анастасія Доманова, 8 067 567 12 90 - Бекір

 
 

Додав Art-Vertep 21 серпня 2009

Про автора

Бекір в Донецьку та Дніпропетровську!

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска