Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ot Vinta Берег ріки (2012 р.) 7.26 Mb
Ot Vinta У мене між ногами ... 6,88 Mb
Ot Vinta Новорічний Дзинь 3,39 Mb
Ot Vinta Гей! Скобе! (2010 р.) 4,35 Mb
Ot Vinta Міцні засмальцьовані руки (2006 р.) 2.84 Mb
Ot Vinta Шабелина (2006 р.) 3.50 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Ot Vinta / «Стати гордістю міста нелегко»

Гурт Ot Vinta визнаний «Гордістю» рідного міста: Юрій Журавель та його колеги стали переможцями загальноміського рейтингу Рівного. Почесну відзнаку «гвинти» отримали 30 серпня під час урочистостей з нагоди Дня міста, що відбувалися біля пам`ятника засновниці Рівного - княгині Марії Несвицькій. Свято завершилось концертом OT VINTA на майдані Незалежності, на який зібралося мало не все місто.

Вперше «гвинти» зібралися у Рівному ще п'ятнадцять років тому. Нині їх фірмовий стиль «украбілі» добре відомий як в Україні так і за її межами, проте залишати Рівне вони не збираються. Музиканти не раз зізнавалися, що не уявляють кращого міста для життя та творчості, отже і свої майбутні проекти планують втілювати вдома.

«Нас помітили у своєму рідному місті і це дуже приємно. Наша міська влада почала звертати увагу на події в культурі, які відбуваються не тільки в нашому місті, але й за його межами. Після нагородження в мене була конструктивна бесіда з чиновниками, які чекають свіжих та революційних ідей по просуванню Рівного в культурному плані. Отже є над чим працювати! Чесно кажучи, вже є кілька ідей з цього приводу, але це поки що секрет», - інтригує фронтмен Ot Vinta Юрій Журавель.

Наталя Тесля, @music

 
 

Додав Art-Vertep 04 вересня 2009

 

Коментарi

Васи
05 вересня 2009

Я після Свіржа їх не поважаю взагалі...

09 вересня 2009

Ну і дурень! Вони найкращі!

Васи
13 вересня 2009

1.каха-Фільтруй мову.тато твій дурень.
2.казати пісня про УПА і співати З бодуна ми почули наказ - це треба бути тупим биком! хіба ти така сама, то "сорі Майкл, бізнес"

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска