Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Фоззі Харків (2006 р.) 5.50 Mb
Фоззі Letter 2 Бабуля (Фоззі з Іреною Карпою) 7.74 Mb
Фоззі Тупий та ще тупіший 3.01 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Фоззі / Відбулась презентація книги Фоззі в Житомирі

Днями до Житомира приїхав Олександр «Фоззі» Сидоренко, музикант гурту «Танок на Майдані Конго». В приміщенні магазину «Книгоманія» він зустрівся зі своїми фанами і журналістами аби презентувати свою дебютну книжку «Ели воду из-под крана».

В дружній і невимушеній атмосфері Фоззі розповів, що книга – це своєрідний український вестерн, що повертає читача у жорсткі 90-ті. Всі сім історій вигадані, але життєві. Автор не мав наміру спочатку робити з них книгу і просто записував їх як сценарні плани на телефон. А вже потім вирішив розширити і дописати всі зібрані матеріали. Що з того вийшло кожен може дізнатись, купивши і прочитавши саму книгу.

Поки ж Фоззі не планує продовжувати літературну кар’єру, адже не бажає поєднувати «неприємне з непотрібним» і йому не подобається настрій літературної журналістики.

- В мене складається враження, що в літературних колах за 10 баксів готові задушити вже. В музиці все інакше, там прийнято підтримувати один одного.

Книгу ж вважає своїм особистим приколом. Втім, на думку критиків, вона є досить успішною і цікавою.

Увечері в розважальному комплексі «ФОК» спеціально для житомирських фанів Фоззі крутив за пультом old-school музику пізніх 80-х і ранніх 90-х. Щоправда діджеївський пульт був без платівок і класичного мікшування почути так і не вдалося.

Втім Фоззі не лише стояв і пританцьовував за пультом, а й періодично щось крутив і клацав на ньому і йому таки вдалось запалити публіку і витягнути усіх присутніх на танцмайданчик.

Окрім того, Фоззі читав уривки зі своєї нової книги. Присутнім це теж сподобалось

Після дванадцятої ночі Фоззі згадав Майкла Джексона, потім ще була «Нірвана», потім на біс, потім просто скандування «Фоззі-Фоззі».

Врешті Фоззі сам зліз на танцмайданчик і почав ковбаситись разом із натовпом. Грав він до «останнього вижившого», тому й вечірка закінчилась лише близько 3 ночі.

Сергій Роздум, «20 хвилин»

 
 

Додав Art-Vertep 09 вересня 2009

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска