Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Дніпропетровський історичний музей / Мистецька акція просто неба «Гончарне коло»

З нагоди 160-річчя музею керамічна майстерня Сергія Горбаня та Дніпропетровський історичний музей представляють мистецьку акцію просто неба «Гончарне коло». Сьогодні майдан біля музею на цілий день перетвориться на справжню гончарну майстерню, де зіллються в єдине ціле дві стихії – глина і вогонь.

Тут буде розташовано 5 гончарних кругів, а по центру складена справжня гончарна піч. Кожен бажаючий зможе спробувати створити власний шедевр – горщик, або мисочку – розписати його і випалити! Досвідчений майстер обов’язково надасть корисну пораду.

А щоб творилося веселіше допоможе гарна музика. Гостей розважать інструментальні фольк-групи «ТеЯRеm» та «Могамве Бамба», а клуб авторської пісні «Gelios» (кер. А. Кабардинська) подарує ліричні та веселі пісні.

І який же майдан без ярмарку! Зробили – можна продати, не вийшло – можна купити. Майстри-керамісти та гончарі привезуть вироби на будь-який смак.

А ще – старовинна забава «городки», та стрільба з луку, історичні інсталяції від об’єднання реконструкторів «ТОР» і катання на конях.

Все завершиться феєричним Fireshow від театру вогню «Elements» (початок шоу о 19.30.)

20 вересня – з 12.00 до 22.00. МАЙДАН БІЛЯ МУЗЕЮ.

Тел. для довідок 46-34-22

 
 

Додав Art-Vertep 20 вересня 2009

Про автора

Музей был основан в 1849 г. и является одним из старейших в Украине. У истоков создания музея стояли местные деятели - губернатор Екатеринославской губернии А.Я.Фабр и директор гимназий края Я.Д.Грахов. Большой вклад в развитие музея сделали: знаток истор

Автори пов'язані с новиною

Сергій Горбань (Керамічна майстерня)

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска