Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Мистецька агенція \"Традиція\" www.traditio.com.ua / Розпочнемо процес відроження української анімації разом!

До 100-річчя з дня народження видатного українського поета Богдана-Ігоря Антонича Мистецька агенція «Традиція» запрошує Вас та Ваших дітей долучитися до створення першого в історії мультфільму за мотивами його віршів.

На території фестивалю «Антонич-фест», який відбудеться в Києві з 2 по 4 жовтня 2009 року в парку «Нивки», буде діяти Дитячий анімаційний майданчик.

Ініціаторами майданчику виступили Мистецька агенція «Традиція» та Студія мультиплікації «Червоний собака».

Як виявилося, для того, щоб створити мультиплікаційний фільм, достатньо доступних всім засобів: солодощів, сухофруктів, пластиліну, олівців – і це під силу навіть маленьким дітям.

Майданчик діятиме протягом 3-х фестивальних днів. Зclipboard03_jpg_450x600_q95а цей час досвідчені педагоги зі Студії мультиплікації проведуть дітлахам та їхнім батькам кілька майстер-класів з мультиплікації. Учасники анімаційного майданчику отримають можливість навчитися самотужки створювати кіно персонажів та самостійно проілюструвати сюжети з віршів Богдана-Ігоря Антонича.

Мультфільм буде створений на основі малюнків львівського художника Мар’яна Пирожка, які стали ілюстраціями до листівок-розмальовок, що теж будуть роздаватися учасникам анімаційної майстерні. Режисером виступить Студія мультиплікації «Червоний собака». Авторами та фактично творцями мультфільму стануть всі ті, хто відвадає «Дитячий анімаційний майданчик». Прізвища авторів будуть внесені до титрів, а мультфільм згодом можна буде побачити на одному з національних каналів.

 
 

Додав Marisya 24 вересня 2009

Про автора

Напрями роботи Агенції: • Створення єдиної мережі провідних митців, організацій, меценатів, громадян – цінителів мистецтва, координація їх активної співпраці – Мистецький Клуб.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска