Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Олег Скрипка Славень України (2008 р.) 3,05 Mb
Олег Скрипка Велике місто (2009 р.) 5,49 Mb
Олег Скрипка Галю, приходь (live 2000 р.) 2,37 Mb
Олег Скрипка Не питай (український романс) 3.33 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Олег Скрипка / «Рок-Січ 2009» відбудеться, але не в Києві

Фестиваль «Рок-Січ 2009» все ж таки відбудеться - але не в форматі масштабного дводенного дійства у Києві, а у вигляді серії концертів містами України. Загалом заплановано проведення 10 міні-фестивалів у різних містах, перший з яких відбудеться 4 жовтня у Кам’янці-Подільському.

Нагадаємо, що на початку вересня оргкомітет фестивалю повідомив про скасування «Рок-Січі 2009», що мала відбутися на Трухановому острові в Києві 26-27 вересня, через брак коштів. «Прикро, але не виправдалися наші сподівання та очікування фанатів рок-музики, і ми не знайшли можливості реалізувати в цьому році ідею фестивалю «Рок-Січ» на Трухановому, проте робота триває, і ми обіцяємо в майбутні часи відновити шляхи до зустрічі українських рок-музикантів зі своїми прихильниками», – заявив ідеолог та організатор фестивалю Олег Скрипка.

Вперше «Рок-Січ» гучно заявила про себе в Києві на Трухановому острові у 2006 році, одразу ставши однією з найяскравіших рок-подій України. Це перший і єдиний фест у Києві, під час якого паралельно з трьох сцен лунала рок-музика українською мовою, за що «Рок-Січ» і здобула славу «української фортеці рок-козацтва».

«Рок завжди знаходився в авангарді культури, маючи особливого, прогресивного і небайдужого слухача. Ми маємо на меті допомогти молодим рок-музикантам зустрітися з широкою публікою, впевнено утвердитися на вже обраному ними музичному шляху… «Рок-Січ» покликана збудувати нові стереотипи фестивального руху в Україні, адже за формою та організацією ця подія наближається до масштабних європейських фестивалів, – коментує Олег Скрипка. – Звісно, мені шкода, що запланований в Києві цьогорічний фестиваль довелося перенести на наступний рік, але я давно вже плекаю мрію підняти «Рок Січ» на інший рівень та мандрувати з нею містами України, щоб українська рок-музика гордо лунала в різних куточках нашої країни. Тепер ми зможемо втілити цей задум – домовленість про підтримку проекту була досягнута під час зустрічі з Юлією Тимошенко».

Тож протягом жовтня-листопада «Рок-Січ» відбудеться у 10 містах, ставши найбільшою рок-подією України. У Кам’янці-Подільському, що першим зустріне фестиваль 4 жовтня, виступатимуть такі гурти, як «Пропала грамота», «Димна Суміш», «Мандри», «Кораллі» і, звісно, «Воплі Відоплясова». Графік фестивалів скоро з’явиться на сайтах «ВВ» та «Рок-Січі».

За матеріалами @music

 
 

Додав Art-Vertep 04 жовтня 2009

Про автора

Олег Скрипка (24 травня 1964) — український музикант, вокаліст, композитор, лідер групи «Воплі Відоплясова». Олег Скрипка народився в Ходженті (Таджикистан) у сім'ї українських переселенців.Виріс у Мурманській області Росії.

Автори пов'язані с новиною

Пропала Грамота , Димна суміш , Мандри , Рок-Вар'ятЕ Кораллі , Воплі Відоплясова

 

Коментарi

06 жовтня 2009

І Скрипка вступив у юлькин "зірковий колгосп". Шкода.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска