Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Мистецьке об'єднання Дзиґа / У Львові засновано фотоклуб «Ч/Б.5х5»

21 жовтня у Львові відкрився фотоклуб «Ч/Б.5х5», який має на меті стати осередком як для майстрів фотосправи, так і для починаючих фотографів. Галерея-Фотоклуб «Ч/Б.5х5» розташувалась на пл. Коліївщини, 2 (кафе на куті вулиці Братів Рогатинців та площі Коліївщини).

Діяльність фотоклубу розпочала виставка одного із найвідоміших фотомитців України Ігоря Гайдая «Українці. Початок третього тисячоліття» (5 світлин на фасаді та 5 в приміщенні клубу) у рамках постійно діючого арт-проекту «Ч/Б.5x5». Сам Ігор Гайдай став першим членом клубу. В день відкриття на вступ до клубу подало заявки понад 30 фотографів.

Напрямами діяльності фотоклубу стануть: постійно діючий Арт-проект «Ч/Б.5x5» (експозиція змінюватиметься щомісяця), персональні і групові виставки членів клубу, відео-презентації і обговорення портфоліо молодих фотографів, проведення фотоконкурсів, майстер-класи провідних фотомитців, лекції на актуальні теми сучасної світової фотографії, слайд-шоу в режимі нон-стоп і просто живе спілкування.

Засідання фотоклубу відбуватимуться щосереди о 18 год.

Фотоклуб засновано з ініціативи мистецького об’єднання «Дзиґа» та товариства «Унія».

Арт-проекти фотоклубу спрямовуватимуться у руслі актуального мистецтва.

Членом фотоклубу можуть стати як окремі фотографи, незалежно від рівня майстерності та вартості фотоапарату, так і вже існуючі фотоугрупування.

Сторінка фотоклубу (анкета на вступ): http://dzyga.com/fotoclub

 
 

Додав Art-Vertep 23 жовтня 2009

Про автора

Є такий осередок, який більш ніж кафе, ніж галерея, ніж клуб, ніж продюсерський центр… Це місце, де можна реалізуватися, що, власне, і відбувається.

Автори пов'язані с новиною

Фотоальбом

 

Коментарi

25 жовтня 2009

Сторінка фотоклубу (анкета на вступ): http://dzyga.com/fotoclub - НЕ ПРАЦЮЄ :(((

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска