Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Сонцекльош Празднік (2011 р.) 4,32 Mb
Сонцекльош Лебеденко (2009 р.) 8,11 Mb
Сонцекльош «Леночка» (2007 р.) 3.80 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Сонцекльош / Розмаїтий «Сонцекльош»

Український гурт «Сонцекльош» вирішив вразити своїх прихильників різноманітністю виступів!
Минулого четверга ці запальні дівчата та хлопці розважали елітну тусовку на шляхетних вечорницях, що відбулися у Києві в бальному залі готелю «Хаятт Рідженсі Київ».
Організатори вечорниць: Галерея Тетяни Міронової та фестиваль «Країна мрій». На вечорі була відтворена атмосфера українських культурних зустрічей періоду ретро 1920 рр. «Шляхетні вечорниці» -- це арт-салон в дусі ретро, де гості дискутували про мистецтво, слухали поезію, джаз, танцювали танго.
«Шляхетні вечорниці» об'єднали на своїй території відомих політиків, бізнес лідерів, громадських діячів, меценатів, метрів образотворчого мистецтва, театру, музики, представників місцевого самоврядування України та ін.
Попри аристократичність зібрання, виступи Сонцекльоша та Олега Скрипки змусили глядачів підспівувати, притоптувати, пританцьовувати та голосно викликати музикантів «на біс». Адже танго, фокстрот та румба - це вічна музика, здатна торкатися найглибших людських почуттів.
Гурт не планує на цьому зупинятись і вже наступної неділі в рамках проекту МИР виступить на одній сцені з легендарними ДДТ та Братами Карамазовими.
Визначення кандидатів на участь у фестивалі МИР викликало не абиякий ажіотаж, так в двох онлайн-опитуваннях всього за тиждень взяли участь понад 15 тисяч користувачів інтернету. Упродовж тижня учасники голосування агітували за себе з теле- та радіоефірів, з інтернет-видань, за допомогою мережевих розсилок. Саме Сонцекльош здобув найбільшу кількість голосів і таким чином здобув право на виступ 1 листопада у київському Палаці Спорту.

Автор фото: В.Утєшев

 
 

Додав Art-Vertep 29 жовтня 2009

Про автора

Учасники гурту: Марія Кудрявцева (гурт Куку-Шанель, Божичі) і Оленка Грозовська – вокал Костянтин Бушинський – гітара Кирило Мачинський – бас-гітара Олексій Гмиря – ударні Антон Сурмич – фле

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска