Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Літературний подкаст kabi.net / Олег Лишега (до сторіччя Антонича)

Олег Лишега представлення не потребує. Що би ми про нього на знелио, все одно про нього не відомо нічого, і скільки б він не виступав на публіці, аурі загадки навколо нього не розвіятися. Ця зустріч відбулася з нагоди ювілею Антонича – за природної відсутності ювіляра Лишега вирішив сам трохи побути Антоничем і розповісти дещицю із того, що про нього знав. Це перша із двох зустрічей за участі Лишеги, що відбувалися протягом двох днів: ця – в середу в “Кабінеті”, друга, що буде в наступному випуску – в четвер в “Дзизі”; ця присвячена Антоничу, інша – ювілею самого Лишеги.

Навідміну від наших звичних зустрічей, які проходять у все ж діалогічному стилі, ця – суцільних монолог Лишеги, де модератор, насправді, й не був потрібен. Зразу застерігаємо, що слухати його непросто, а ще складніше розуміти. Однак знаходяться знавці, які настирно рекомендують Лишегу не просто слухати, а дослухатися – мовляв, по тезах, які він висловлює, можна написати як мінімум дисертацію, а то й дві… А тези цього разу були на такі теми:

- стиль одягу Антонича;

- сумнівне лемківське походження Антонича;

- молодий Антонич проти старого Чубая;

- про те, як львівський музей Олеки Кульчицької може посприяти в пізнанні Антонича;

- про відмінність мови Франка і Антонича;

- ще раз про лемківство Антонича;

- про Антонича і Леопольда Левицького.

Скачати: http://dzyga.com/podcast/2009/11/15/oleh-lysheha-do-storichchya-antonycha/

...

 
 

Додав kabi.net 17 листопада 2009

Про автора

Подкаст kabi.net від Мистецького Об'єднання "Дзиґа" - це записи зустрічей з українськими авторами й діячами культури, що відбуваються щосереди в літературній кав'ярні "Кабінет" (Львів, вул. Винниченка, 12).

Автори пов'язані с новиною

Олег Лишега

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска