Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Фестиваль ДніпРок / «ДніпРОК-2006» — зустрічайте учасників!

Оприлюднили списки участників фестивалю , що відбудеться 5 листопада в Дніпропетровську. Цього року «ДніпРОК» вийшов не тільки за межі міста, але й країни. Серед учасників — запрошені гості з Білорусі та Молдови. Не виключено, що географія музикантів розшириться.

Учасниками цьогорічного «ДніпРОКу-2006» стануть:

Закордонні гості «Indiga» (Мінськ, Білорусь) и «ExNN» (Тирасполь, Молдова), ліричний «Бумбокс» (Київ), драйвові «Quadragesima» (Київ), яскравий «Громадянин Топінамбур» (Дніпропетровськ), вінницькі «чумаки» — «Очеретяний кiт» (Винниця), інтелектуальні «Ступени» (Дніпродзержинськ), фольклорна «Ойра» (Харків), «Playoff» (Одеса), «Вертеп» (Дніпропетровськ).

Відбір дніпропетровських команд, що братимуть участь у фестивалі відбудеться 28 та 29 жовтня в Рок-Кафе. Незабаром у зацікавлених з’явиться можливість ознайомитися зі списком учасників.

За адресою: /dniprock відкрито офіційний сайт фестивалю, де можна дізнатися про концепцію «ДніпРОКу», побачити оновлений список учасників та прослухати їхню музику.

«ДніпРОК-2006» — це ще одна можливість побачити яскравих та непересічних представників сучасної музичної культури, місцями альтернативної. У багатьох команд-учасників свій власний неповторний стиль, тому на фестивалі не буде жодних жанрових обмежень окрім єдиного — Музика не повинна бути нудною.

Цього разу «ДніпРОК» вийшов не тільки за межі України, але й за межі музики загалом. У рамках фестивалю відбудеться літературний захід. Олександр Євтушенко презентує свою нову книгу, присвячену українській музиці. Книга називається «Обличчя музики», вона є унікальною сумішшю музики, літератури та суміжних мистецтв.

Партнери фестивалю — юридична фірма «Юстус» та Громадянський актив Дніпра «Град» — запрошують дніпропетровців та гостей міста на фестиваль. Очікується велика кількість прихильників немейнстримної музики, тому що в Україні не так багато міст, що можуть похвалитися таким фестивалем. А більшість учасників особливо цікаві в живому виконанні.

Цього року, зважаючи на холодну погоду і велику кількість учасників, фестиваль пройде не просто неба, а в теплі та затишку. «ДніпРОК-2006» відбудеться в дніпропетровську клубі «Тайм-аут». Це відбудеться 5 листопада. Закрите приміщення приваблює ще й якісним звуком і світлом.

Одним словом, треба йти та слухати, тому що говорити про музику словами — невдячна справа. Є всі передумови до того, що цей фестиваль буде кращий за попередній. А минулорічний «ДніпРОК» був непоганим.

 
 

Додав Art-Vertep 26 жовтня 2006

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска