Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Літературний подкаст kabi.net / Олег Лишега (до свого 60-го ювілею)

Скачати подкаст: http://bit.ly/6yyyaN

Це друга зустріч з Олегом Лишегою, присвячена його 60-річчю. На хвилі минулої зустрічі, яка відбулася за день перед цією, Лишега далі продовжував говорити про Антонича й порівнювати його з Чубаєм – за ці дві зустрічі він розробив цю тему настільки детально, наскільки це можна було зробити в не задуманій наперед розмові, подарувавши своїм слухачам таким чином як мінімум готовий матеріал для курсової роботи :) Поміж тим він згадував свою молодість, ділився задумом майбутньої книжки, читав притчі, розповідав про інших відомих людей (як-от Гарсія Лорка або Никифор Дровняк), пересипаючи оповідь маловідомими фактами (і, підозрюю, правдоподібними вигадками також), перескакуючи з теми на тему й повертаючись до попередніх досить часто, щоб унеможливити написання звичних шоунот до цього випуску. Та й для чого вони – вам же не треба додаткової мотивації, щоби ще раз послухати Лишегу?

А ось своїх віршів він, як не дивно, вділив пібліці напрочуд мало. Всього два: "Пісня 212" ("Так багато суперзірок, порослих очеретом...") і "Пісня 882" ("Справжній тобі гербарій – гроші на деревах...")

Скачати подкаст: http://bit.ly/6yyyaN

...

 
 

Додав kabi.net 27 листопада 2009

Про автора

Подкаст kabi.net від Мистецького Об'єднання "Дзиґа" - це записи зустрічей з українськими авторами й діячами культури, що відбуваються щосереди в літературній кав'ярні "Кабінет" (Львів, вул. Винниченка, 12).

Автори пов'язані с новиною

Олег Лишега

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска