Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Андрій Поспєлов Малышка 6.20 Mb
Андрій Поспєлов Волнорезы (сл. та муз. А. Поспєлов, аранж. Осколки Сна) 4.14 Mb
Потік Афіші MP3 Статті Інформація

Автори / Андрій Поспєлов / «Прощай, декаданс!»

Аматори музики, поза всяким сумнівом, зрадіють, дізнавшись, що в нашому місті стало одним музикальним колективом більше. Свій фактичний день народження 21 жовтня, новий гурт, під назвою «Прощай, декаданс!» відсвяткувало концертом в арт-барі «Срєда».

Виступ Поспелого в Среде

На святкуванні були присутні більше 60 осіб, враховуючи невеликі розміри закладу, це був навіть не аншлаг, а вавилонське стовпотворіння - офіціантки неймовірними зусиллями прокладали собі дорогу, переповненим залом, тільки уявіть собі, запаси коньяку скінчилися на дві години раніше, ніж концертна програма.

Склад гурту геніально лаконічний: Андрій Поспєлов (ритм-гітара, вокал, тексти та музика) і Олег Лаврик (соло-гітара) - ось, власне, і весь гурт. Симбіоз вийшов несподіваним - надто характерним є творче обличчя кожного з музикантів. Поспєлов - автор та виконавець з двадцятирічним стажем, який помітно впливає на дніпропетровське поетичне середовище, поет, чиї найкращі тексти виходять за рамки звичайного писемного формату. Лаврик - класичний блюзмен, в минулому - гітарист відомого колективу «Los mosquitoes piccolo tiranitos». Треба сказати, цей союз виявився плідним - блюзові імпровізації Лаврика оживили мелодії, і, крім того, самі набули нового звучання на фоні постдекадентських текстів Поспєлова. В цілому, яскраво, незвично та драйвово.

Ігор Коваленко, «Афіша Дніпропетровська»

Фото: Тетяна Коваленко

 
 

Додав Art-Vertep 09 листопада 2006

Про автора

Поэт, музыкант, проживает в Днепропетровске. Книга стихов «Стихотворения и поэмы» издана в 1998 году.

 

Коментарi

10 листопада 2006

А! Индеец Джо!

09 листопада 2007

Вчора прочитала "Солодка Даруся". Всі, хто вагаються щодо читання цієї книжки повинні відкинути всі сумніви. Зміст дуже глибокий, хоча і викладений простою мовою. На мою думку, ця книжка несе філософський зміст, проте зовсім не схожа на сучасні твори модних філософів. Загалом, варто прочитати.

11 листопада 2007

Знаєте це друга книга яку я прочитав в зрілому віці і яка залишила глибокий слід в моїй душі,перша "Алхімік" П.Куельо,то був позитивний і радісний слід,а от "Солодка Даруся" це те ,що я не в змозі передати словами,просто раджу всім прочитати дану книгу.
Автору книги низький уклін.

17 квітня 2008

Хожу, хожу за "Дарусею" .............(
І коли я зможу її придбати???????????

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска