Увійти · Зареєструватися

Луганськ / Flёur презентуватиме новий альбом "Пробуждение" в Луганську

27 БЕРЕЗНЯ 19:00

Російський Драматичний Театр (вул. Коцюбинського, 3)
70-160 грн.

З самого початку березня Flёur вирушив у концертний тур "Пробудження" містами України та Росії. Програму виступів складуть пісні з нового альбому і найважливіші композиції Flёur минулих років. Це будуть останні концерти гурту перед великою перервою. Чекаємо на зустріч із вами! До Весни! До Пробудження!

27 березня, в луганському Російському Драматичному Театрі (вул. Коцюбинського, 3) відбудеться концерт групи "Flёur", на якому група презентуватиме новий альбом «Пробудження».

Назва цього колективу багатолике, як і сама їх творчість. Для когось слово "Flёur" - це квітка в перекладі з французької, для когось - бодлерівський "Квіти зла", для когось - музика ... А взагалі в російській мові у слова "Флер" є чудове значення - "покров таємничості".

Містичний колектив, в основі якого два тендітних створіння - Ольга Пулатова (вокал, фортепіано, поезія) та Олена Войнаровська (вокал, гітара, поезія) - утворився в березні 2000 року. За іронією долі, саме французи і звернули увагу на молоду групу і першими запропонували контракт на видання дебютного альбому "Flёur".

Їх музика порівнянна з ковтком чистого повітря посеред метушні загазованого індустріального мегаполісу, в ній головне - щирість. Можливо, саме в цій якості і криється бентежна привабливість "Flёur".

Повний розклад туру гурту "Flёur"...

 

Про авторів

Flёur

Додав ceny bab 19 березня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска