Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Сергій Жадан Інстаграм (2014 р.) 3.19 Mb
Сергій Жадан Закачати альбом "Зброя пролетаріату" (2012 р.) (zip-альбом) 75.91 Mb
Сергій Жадан Зброя Пролетаріату (2012 р.) 7.51 Mb
Сергій Жадан Білі люди (feat Ю.Єфремов, А.Кириченко) 2013 р. 5.93 Mb
Сергій Жадан Боксери (разом із "Собаками у космосі", 2008 р.) 4.13 Mb
Сергій Жадан Радість - це те, що дається з боєм (Жадан & Бабкин & Состояние души) (live in Черчіль, 2012) 5.23 Mb

Луганськ / Презентація книжки Сергія Жадана «Месопотамія»

27 КВІТНЯ 14.00-23.00

Старобільськ, Луганськ
Вхід вільний

В ці дні, цієї весни, нам видається особливо необхідним пам’ятати про важливі для всіх нас речі — бажання порозумітись один із одним, вміння одне одного почути. Надзвичайно важливо сьогодні розуміти й підтримувати тих, хто поруч із нами. Й уміти слухати. Скажімо, письменників.

 Саме тому запрошуємо вас на презентації книги Сергія Жадана «Месопотамія», які відбудуться 27 квітня в рідному місті письменника — Старобільську (14:00, місце уточнюється) та в Луганську (20:30, Театр ляльок, вул. 16 лінія, 76).

 Вхід вільний.

 Про книгу:
 «Месопотамія» — це дев’ять прозових історій і тридцять віршів-уточнень. Усі тексти цієї книги — про одне середовище, герої переходять з історії в історію, а потім — у вірші. Філософські відступи, фантастичні образи, вишукані метафори й специфічний гумор — тут є все, що так приваблює у творах Сергія Жадана. Історії Вавилона, переказані для тих, хто цікавиться питаннями любові та смерті. Життя міста, що лежить поміж рік, біографії персонажів, які б’ються за своє право бути почутими й зрозумілими, хроніка вуличних сутичок і щоденних пристрастей. Освідчення і зради, втечі й повернення, ніжність і жорстокість, абсурд і надія, любов і зрада, сміх і сльози, філософські відступи, фантастичні образи, перемога добра над злом, вишукані метафори й специфічний гумор — Жадан пише про все, що хоче. І виходить це в нього неперевершено!

 

Про авторів

Сергій Жадан

Додав nady 24 квітня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска