Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Коломия / Концерт за участю гурту С.К.А.Й. та інших рок-гуртів України

15 КВІТНЯ 16:00

м. Коломия, актова зал Коломийського економіко-правового коледжу КНТЕУ

15 квітня в Коломиї відбудеться концерт за участю гурту С.К.А.Й. та інших рок-гуртів України, з якого розпочнеться благодійна акція "Подаруй дитині щастя".

За ініціативою Студентської ради Коломийського економіко-правового коледжу КНТЕУ, спільно з Благодійним фондом «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії» УГКЦ та Відділом у справах молоді та спорту Коломийської міської ради 15 квітня 2010 року о 16:00 в актовій залі Коломийського економіко-правового коледжу КНТЕУ відбудеться концерт, що стане початком благодійної акції "Подаруй дитині щастя".

Акція триватиме до 1 червня 2010 року та приурочена дню Захисту дітей. Метою заходу є реалізація дитячої мрії вихованців Коломийського дитячого будинку-інтернату для дітей сиріт та дітей з фізичними та психоемоційними вадами – в побудові сучасного дитячого майданчику на території інтернату за кошти, зібрані протягом акції та привернення уваги суспільства, зокрема молоді, до проблем дітей, позбавлених сімейного тепла та батьківського піклування.

Зірки української рок-музики постараються привернути увагу жителів Прикарпаття до проблем дітей, позбавлених батьківського піклування, з обмеженими фізичними можливостями та з психоемоційними вадами, які проживають в Коломийському дитячому будинку-інтернаті.

Зірковими гостями буде найкращий рок-гурт України С. К. А. Й. !!! Також участь в концерті візьмуть гурти: Полюси, Джета, Так Треба та Sandy. Ведучими на заході будуть місцеві знаменитості – «Зірка Василь» та Роман Кутя!!!

В рамках концерту відбудеться благодійний аукціон дитячих робіт.

 

Про авторів

Культура , Скай

Додав Art-Vertep 06 квітня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска