Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Біла Церква / Творчі зустрічі відомого українського мандрівника та письменника Максима Кідрука

11 БЕРЕЗНЯ 12.00

ОМД театр ім. Саксаганського (вул. Спартаківська, 4/15)

11 березня 2011 р. на запрошення Міжнародного благодійного фонду "Наша спадщина" в м. Біла Церква пройдуть творчі зустрічі відомого українського мандрівника та письменника Максима Кідрука.

О 12:00 в обласному музично-драматичному театрі ім. Саксаганського та о 17:00 в центральній міській бібліотеці (Торгова пл., 4/27) всі бажаючі зможуть почути розповіді про подорожі Максима країнами Латинської Америки, Близького Сходу, мандрівками Пантаналом та на острів Пасхи і, врешті-решт, про тиждень на майдані Тахрір - епіцентрі Єгипетської революції.

Біла Церква стане першим містом, де буде презентовано Максима Кідрука в новому письменницькому амплуа, адже його нова книжка «Навіжені в Мексиці» це збірка хуліганських оповідань про двох друзів - Макса і Тьоміка, які намагаються нашвидкуруч сколотити собі багатство, гасаючи світом й займаючись бізнесом по-українськи (себто, всякими махінаціями).

Сайт письменника kidruk.com

Зустрічі організовані в рамках проекту «Від автора» спільно з літературним конкурсом «Коронація слова» та громадською організацією «Книжковий простір».

 

Про авторів

Максим Кідрук

Додав OksanaY 09 березня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска