Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Філадельфія / Концерт проекту «Їжак»

21 ЛИСТОПАДА 20:00

Українська Громада (23rd & Brown)
Вхід: $10.00, для членів громади - $8.00

Українсько-Американський музичний проєкт «Їжак», за авторства Марка Андрейчика, вчергове матеріалізується у формі концерту – цього разу у Марковому рідному місті Філадельфія у США. Український бік проєкту представлятиме Ярина Якуб'як («Мертвий Півень», а також Маркова дружина), з американського ж боку, крім самого Марка, цьогу разу візьмуть участь відомі філадельфійські музиканти: бубніст колишньої Маркової групи Kavune (Кавун) та інших проектів Christian Hayes (Крищин Гейс), а також бас-гітарист групи «Doomed To Obscurity» Roger Bodine (Роджер Бодайн). Об'єднавчим фактором у даному випадку є те, що обидвоє музик працюють мед-братами в одному з філадельфійських шпиталів.

Маркові пісні на тексти Франка, Кічури, Неборака, Римарука, Малковича, Андруховича, Москальця, а також Gypsy Jazz (Циганський Джаз) у виконанні Круно Шпішіча і його хлопців, можна буде почути в п'ятницю, 21 листопада, о 20:00 в приміщенні Української Громади у Філадельфії на куті вулиць Браун і 23 (23rd & Brown). Вхід: $10.00, для членів громади - $8.00.

«Їжак» має у своїй фонотеці три альбоми за участі музикантів «Плачу Єремії» та «Мертвого Півня» («Светер», 1996, «Вулканізація», 1998 і «ХмаріПара», 2006).

 

Про авторів

Марко Андрейчик , Мертвий півень

Додав Art-Vertep 06 листопада 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска