Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Суми / Курков та Положій презентують свої нові книжки в Сумах

02 ГРУДНЯ 18:30

В Театрі Юного глядача (вул. Жовтнева, 6)
Вартість треба уточнювати

Курков та Положій презентують свої нові книжки в Сумах

У четвер, 2 грудня о 18:30 Театрі Юного глядача (вул. Жовтнева, 6) в Сумах розпочнеться творчій вечір двох відомих українських письменників. Основна подія вечора – подвійна презентація нових романів: Андрій Курков презентує сумській публіці „Садівника з Очакова”, а Євген Положій – роман-дипломант конкурсу „Коронація слова” „По той бік пагорба”.

„Я традиційно представляю сумчанам свої нові книги наприкінці осені в ТЮГі, - каже Євген, який живе і працює у Сумах. – Зазвичай ми з друзями створюємо своєрідну міні-виставу, але цього року режисер театру, на жаль, не в змозі нам допомогти, і мені прийшла ідея запросити Андрія Куркова, який уже давненько не виступав у Сумах. Тим більше, він якраз видав прекрасний новий роман” .

Організатори очікують, що на цей літературний вечір зал буде повний. Письменникам погодилися допомогти музиканти театру „Шансон”, які минулого року вже грали на сцені разом з Євгеном на презентації роману „Вежі мовчання”. „Під флейту та гітару тексти повинні набути нової енергетики, - вважає Положій. – Але музика не буду фоном, наше завдання – створити атмосферу, настрій, щоб книжки „заговорили” з читачами самі”.

 

Про авторів

Андрій Курков

Додав Art-Vertep 02 грудня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска