Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Миколаїв / Галина Вдовиченко в Миколаєві

18 ЛИПНЯ

Центральна бібліотека, Книгарня «Буква»

Галина Вдовиченко – письменниця, яка за дев'ять місяців з моменту появи своєї першої книжки стала феноменом в літературному житті України. За цей час її дебютні «Пів'яблука» стали «срібними» в книжковому марафоні від журналу «Корреспондент», а за новий роман «Замок Гербуртів» (переможець «Коронації слова», вийде під назвою «Тамдевін») їй дісталося справжне золото.

Вона всією своєю діяльністю підтвердила основний принцип успіху письменника: крім безумовного таланту та оптимізму, ще потрібно багато працювати над своїм позитивним іміджем серед читачів. Не припиняючи журналістську діяльність (заступник головного редактора щоденної газети «Високий замок») Галина провела десятки зустрічей з читачами в студентських аудиторіях, молодіжних клубах, книгарнях і шкільних класах. Географія її поїздок саме як письменниці за цей час вражає: Тернопіль і Вінниця, Житомир і Бердичів, Кам'янець-Подільський і Запоріжжя, Харків і Дніпропетровськ, Новоград-Волинський і Одеса, Гусятин і Київ... І ось тепер Миколаїв (Той, де будують кораблі. Бо в Миколаєві на Львівщині вона теж була).

Зустрічі з читачами відбудеться 18 липня:

о 12 год., в Центральній бібліотеці імені М. Кропивницького ЦБС для дорослих Миколаєва, ведучий зустрічі – кандидат філологічних наук Тарас Кремінь та

о 15:00 в книгарні «Буква» (Миколаїв, пр. Леніна, 98 ТЦ «Сіті Центр" 3-й поверх).

А в тому, що її новий роман-переможець «Тамдевін», який буде презентовано до Львівського форуму у вересні, матиме шалений успіх вже тепер не має жодного сумніву.

 

Про авторів

Галина Вдовиченко

Додав Art-Vertep 15 липня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска