Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Кам'янське / Прийом робіт для участі у науково-практичну конференцію за темою «Українське козацтво в етнокультурному просторі Подніпров’я»

10 КВІТНЯ - 31 ТРАВНЯ

Музей історії міста (пр. Леніна, 39)

Дніпродзержинська міська рада, Музей історії м. Дніпродзержинська спільно з  Інститутом  мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України 31 травня 2013 р. проводять науково-практичну конференціюза темою «Українське козацтво в етнокультурному просторі Подніпров’я».

Робота конференції планується за такими напрямами:

  • Українське козацтво в контексті історичного розвитку Придніпровського краю.
  • Українське козацтво в етнології: етнографія, фольклористика та усна історія.
  • Українське козацтво в мистецтві: декоративно-ужиткове, образотворче мистецтво, кінематограф, література.

Для участі у конференції просимо до 1 травня надіслати заявки та тексти доповідей (повідомлень) електронною поштою та один примірник роздрукований. Обсяг тексту 8-12 сторінок набраного в редакторі Wordу вигляді комп’ютерного файлу формату doc. Відомості про автора наприкінці доповіді.

За підсумками конференції планується видання збірки статей. На початку статті подається УДК, ініціали та прізвище, назва закладу (курсив), назва статті (великими літерами), анотації і ключові слова (українською, російською, англійською мовами). Посилання робити у тексті  у квадратних дужках [1, с.20], відповідно до списку використаних джерел та літератури, що формується за абеткою наприкінці тексту. Шрифт Times New Roman, розмір 14, міжрядковий інтервал 1,5. Поля – усі по 2 см.

Матеріали надсилати за адресою: м. Дніпродзержинськ, пр. Леніна, 39. Музей історії міста, Булановій Н. М. тел.: 3-11-10, e-mail: bulanova-natalia@rambler.ru.

 

 

Про авторів

Історико-культорологічний фестиваль «Мамай-fest»

Додав nady 10 квітня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска