Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Краматорськ / Виступ гурту ВЕРТЕП у Краматорську в рамках концертного туру "Героям Слава!"

16 ТРАВНЯ 19:00

вул. Леннона 24, арт-кафе "Fiesta"

16 травня 2015 р.
в рамках концертного туру "ГЕРОЯМ СЛАВА!"
та до Дня вуличної музики
в м. Краматорськ
 
відбудеться концерт гурту ВЕРТЕП
з презентацією нового альбому "МАМАЙ. Гайдамацькі пісні"
 
Концерт відбудеться за адресою:
вул. Леннона 24, арт-кафе "Fiesta"

Волонтерська організація «Героям слава!» та Гурт ВЕРТЕП розпочали концертний тур на підтримку українських Воїнів.
Метою концертного туру «Героям Слава!» є підтримка міцного фізичного здоров’я та бойового патріотичного духу українських воїнів. В рамках проекту заплановано забезпечити військові частини та добровольчі батальйони нашої армії духовно-ідеологічною зброєю - героїчними піснями гурту ВЕРТЕП та корисними й поживними продуктами харчування ТМ «Героям Слава!».

Розпочався проект з концерту  в аеропорту славного міста Дніпра, справжнього форпосту нашої країни. Разом з гуртом Вертеп героїчних пісень заспівали воїни-десантники і народні військові, наприклад «Вертеп: Путін ла-ла-ла»(відео).
Платівки новоспеченого альбому гурту Вертеп «МАМАЙ. Гайдамацькі пісні» разом з продукцією ТМ «Героям Слава!» передані командирам присутніх батальйонів.
У відгук на такі не занадто складні, але дуже важливі для українських воїнів справи проекту «Героям Слава!», одразу було отримано подяки:
Антон Грищенко:
«Друзья, спешу поделиться радостью: нам сюда передали свежий альбом гурту мандрівних діяків, моей любимой группы ВЕРТЕП - такой диск офигенный! Слушаем его для поднятия настроения! Вобщем, вояки українські рекомендують https://www.facebook.com/VertepGurt :)
Обов'язково до прослуховування!!!»

Або й такі відгуки: "Довольная 20ка, передает привет! "Синенький" пошел на ура!!!"
("Синенький" – це харчовий гель "Дозор" від наших партнерів - ТМ Healthyclopedia)

Долучатися до спільного патріотично-волонтерського проекту концертного туру «Героям Слава!» на підтримку Української Армії та українських громад на Донбасі та Півдні-Сході країни запрошуються друзі, партнери та колеги!

Про волонтерську організацію «ГЕРОЯМ СЛАВА!»:

Волонтерська організація «ГЕРОЯМ СЛАВА!» представляє продукцію ТМ «Героям Слава!», що об’єднує різних вітчизняних та виготовляє поживні та корисні для здоров’я воїнів продукти харчування.

Сторінки:
www.facebook.com/pages/Героям-Слава-ТМ/304235639770886
www.славагероям.укр
Сторінка ТМ Героям Слава! YouTube

Про гурт ВЕРТЕП:

Дніпропетровський гурт ВЕРТЕП був створений у 2001 році. На початку весни 2015 року гурт видав свій сьомий офіційний альбом «МАМАЙ. Гайдамацькі пісні». Презентації альбому героїчних пісень відбуваються як в будинках культури так і в військових частинах ЗСУ та Добровольчих батальйонах.

Сторінки гурту Вертеп в соціальних мережах:
www.facebook.com/VertepGurt
www.artvertep.com/vertep
Прослухати альбом «МАМАЙ. Гайдамацькі пісні»
Купити альбом «МАМАЙ. Гайдамацькі пісні»

В рамках концертного туру "ГЕРОЯМ СЛАВА!" працює музична польова пошта і музична підтримка - НАДСИЛАЄМО НОВИЙ АЛЬБОМ ГУРТУ ВЕРТЕП "Мамай. Гайдамацькі пісні" - у військові частини ЗСУ та Добровольчі батальйони, волонтерські та громадські організації на Донбасі, що проводять освітньо-ідеологічну роботу з молоддю! 

Долучитися до підтримки бойового духу українських воїнів може кожен! Купуючи диск гурту ВЕРТЕП «МАМАЙ. Гайдамацькі пісні», ви робите вклад в розвиток гурту та підвищуєте рівень духовності й патріотизму, як ідеологічної зброї України!

Замовити диск «МАМАЙ. Гайдамацькі пісні»
Звертайтесь та замовляйте диск за тел. 050 361 62 82, artvertep@gmail.com

 

 

Про авторів

Концертний тур Героям Слава!

Додав ceny bab 14 травня 2015

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска