Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Вінниця / Зимовий фестиваль лендарту «Міфогенез 013»

13-18 ЛЮТОГО

Скіфське городище

Зимовий Фестиваль лендарту «Міфогенез» має семирічну історію і є унікальним в Україні. Міфогенез, як  визначення створення, продукування новітнього міфу,  є одночасно і назвою, і темою щорічного фестивалю. Створені учасниками об'єкти виконують завдання "міфогенезу" і візуалізують сучасне світосприйняття в історично складеному середовищі стародавнього городища. На території, що включає Немирівське скіфське городище, протягом тижня митці лендарту – близько сотні учасників і волонтерів – створять два десятки об`єктів, які потім будуть показані під час виставок в Україні та Польщі.

Візуалізувати власне, сучасне, світосприйняття в стародавньому скіфському городищі біля Немирова і створювати новітні міфи цього разу будуть художники з України, Росії та Польщі. Після пленерової частини фестивалю задокументовані у фотографіях об’єкти будуть представлені в Києві, Сумах, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці і в Польщі.

Організатор фестивалю — Лабораторія актуальної творчості, куратор фестивалю — Олександр Никитюк, 096 568 1411, artnight@rambler.ru.

 

Про авторів

Зимовий фестиваль лендарту Міфогенез

Додав nady 30 січня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска