Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Вінниця / Презентація нової книжки Ірен Роздобудько «Я знаю, що ти знаєш, що я знаю»

21 ЖОВТНЯ 18:00

Книгарня «Є» (вул. 50-річчя Перемоги, 26)

Книгарня «Є», видавництво «Нора-Друк» та літературний конкурс «Коронація слова»

запрошують Вас на презентацію нової книжки Ірен Роздобудько «Я знаю, що ти знаєш, що я знаю», яка відбудеться 21 жовтня у м. Вінниця, початок – о 18:00.

До Вінниці уперше завітає творче подружжя багаторазових лауреатів конкурсу «Коронація слова» – Ірен Роздобудько та Ігор Жук. За їх участі відбудеться презентація нової книжки Ірен Роздобудько «Я знаю, що ти знаєш, що я знаю».

За своїми постояльцями – емігрантами з України – спостерігає хазяйка котеджу невеличкого німецького містечка фрау Шульце. Вона знає про них набагато більше, ніж вони про себе. З них їй треба обрати лише одного – того, хто «розшифрує» для неї листа з минулого. Їх багато по усіх світах – тих, хто шукає кращої долі в чужій країні. Вони приязно посміхаються своїм новим господарям і з надією заглядають їм в очі в очікуванні на приязнь чужої землі. Вони пристосовуються. Вони звикають. Часом, комусь з них випадає удача. Часом – прозріння і повернення. Часом – нова любов. А іноді й смерть…

Темі «наших людей» за кордоном присвячено і декілька пісень Ігоря Жука, що увійшли в його новий аудіо-диск «Листи», що також буде представлено публіці цього дня (до збірки увійшла пісня «Лист до Італії» – дипломант цьогорічного конкурсу «Коронація слова»).

***

Адреса книгарні «Є»: м. Вінниця, вул. 50-річчя Перемоги, 26.

Вхід вільний. Запрошуємо всіх зацікавлених журналістів.

Акредитація обов’язкова.

Контактна особа Олександр Вешелені, тел. 093 006 22 85 або 097 881 71 16

 

Про авторів

Книгарня Є

Додав Chyzh 20 жовтня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска