Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

КоМаха Там, де осінь колише… 7.18 Mb

Дніпро / CoMaha та гурт Сахара Сахара в Дніпропетровську

16 КВІТНЯ

Клуб Dream-Box (пр. Гагаріна, 10)

Упродовж квітня група «CoMaha» дасть два спільні концерти з дніпропетровськими музикантами «Сахара Сахара». Під час виступів 1 квітня у Києві та 16 квітня у Дніпропетровську група Марії Хмельової представить матеріал свого другого альбому, який побачить світ найближчим часом.

Перший спільний концерт груп «Сахара Сахара» та «CoMaha» відбудеться 1 квітня у столичному клубі «Київ» (екс-Майдан). Саме там очно познайомляться музиканти обох груп, адже дотепер колективи Валентини Левченко та Марії Хмельової знайомі лише по аудіо та відеофайлам, викладеним в Інтернеті.

«У наших попередніх творчих союзах з Муріком («MRK», «Green Grey»), групами «С.К.А.Й.», «45ЕН» і «QARPA» спочатку були музика та взаємне знайомство, а спільна творчість відбулася трохи пізніше. Володарку неординарного стильного вокалу Валю Левченко разом з «Сахара Сахара» я запримітила в Мережі якийсь час тому. Більш ніж півроку я слідкую за новинами групи, а все, що вони викладали в Інтернеті - було мною уважно прослухано та почуто серцем. Дзвінок з пропозицію відіграти спільно два концерти: один - на батьківщині "CoMaha" у Києві, другий - на батьківщині "Сахара Сахара" в Дніпропетровську, був черговим дивним, але напевно невипадковим збігом обставин. Виявляється наша творчість зацікавила "Сахара Сахара" таким самим чином, через Інтернет. Ми з нетерпінням чекаємо цих концертів. Музика знову об'єднує різні стилі, міста та напрями в один живий і пульсуючий світ" – розповідає вокалістка групи «CoMaha» Марія Хмельова.

Попри те, що групи «Сахара Сахара» та «CoMaha» знайомі лише віртуально, вони мають багато спільного. Обидва колективи складаються з професійних музикантів, за плечима яких багатий концертний досвід. Музичні критики називають Валентину Левченко та Марію Хмельову одними з неординарних та харизматичних непопсових вокалісток. Без сумніву, «Сахара Сахара» та «CoMaha» сьогодні є найперспективнішими рок-групами з жіночим вокалом. Талановитій команді Валентини Левченко всіляко сприяють музиканти та менеджмент метрів вітчизняної альтернативи «и Друг Мой Грузовик», які 1 квітня приїдуть підтримати своїх друзів на столичний концерт.

 

Про авторів

КоМаха , Гурт Сахара Сахара

Додав Art-Vertep у п'ятницю о 16:49

Коментарi

Lorelei
05 квітня 2010

А квиточки скільки коштують?

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска