Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Дніпро / Перший всеукраїнський чайний фестиваль

10 ВЕРЕСНЯ

Оглядовий майданчик в парку Шевченка
вхід вільний!

Знаний майстер чайних традицій Бекір Рамазанов представляє перший чайний фестиваль в Україні.

На оглядовому майданчику парку ім. Т. Г. Шевченка проходитиме презентація та дегустація кращих сортів чаю та кави від провідних чайних компаній України і світу. Кращі традиції чайних церемоній світу з тематичними майстер-класами, індійськими танцями, боді-артом в традиційному стилі і безліччю розважальних заходів. Вас чекають багато чайних подарунків і пригощань!

У куточку японських чайних традицій демонструватиметься японська чайна церемонія, показові виступи шкіл бойових мистецтв: карате, айкідо. Гостям заходу покажуть виступу японських барабанщиків і танці гейші.

Китайські чайні традиції будуть представлені традиційними церемоніями, театралізованим костюмованим шоу "Танець китайського дракона", виступами ходулістів в національних китайських костюмах. Кульмінацією свята стане запуск "небесних ліхтариків" та фаєр-шоу.

Загалом упродовж усього свята на сцені виступатимуть дитячі вокально-інструментальні, танцювальні та спортивні колективи. Крім того, будуть проходити різні тематичні майстер-класи: малюнки на каву, "арт-чай", кераміка, йога, цигун, капуера, прикраси, етно майстер-класи, етно барабани, малювання і танці для дітей і дорослих. На оглядовому майданчику буде проходити виставка старовинних, сучасних і саморобних чайників.

Там же, на оглядовому майданчику, в День міста пройде виставка винограду. Фермерське господарство "Метеорит" буде представлено понад 100 кращих сортів винограду. Фахівці розкажуть гостям про історію і легенди виникнення, а також про походження винограду. Виставка буде супроводжуватися театралізованим дійством "Свято врожаю"

 

Про авторів

Кав`ярня У Бекіра

Додав Art-Vertep 23 серпня 2011

Коментарi

26 серпня 2011

на котру приходити?

27 серпня 2011

Мабуть буде дуже цікаво, така насичена програма!!!

oleenkka
29 серпня 2011

зазвичай близько 10 все починається. ну на 12 приходьте, не помилитеся)

06 вересня 2011

Фестиваль проходит с 10.00-12.00

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска