Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Дніпро / Четвертий міжнародний кінофестиваль "Дивофільм"

26-27 ЛИСТОПАДА 14:00

Арт-центр Я Галерея в Дніпропетровську (вул. Гусенка, 17)
вхід вільний.

Творчий портал Antigorod.com спільно з арт-центром Я Галерея представляють Четвертий міжнародний кінофестиваль "Дивофільм". 26-27 листопада на вас чекає справжнє свято кіно - унікальні прем'єри, насичена конкурсна програма та майстер-класи.

26 листопада. День прем'єр

14:00 Урочисте відкриття фестивалю.

Прем'єра для дітей та дорослих: фільм-учасник Берлінського кінофестивалю 2011, номінація на звання кращого європейського фільму 2011 року, повнометражний мультфільм «Життя кота» (Une vie de chat, Франція). Кіт, що веде подвійне життя. Вдень він бавиться з маленькою дівчинкою, а вночі допомагає злодію грабувати банки. Але одного дня усе змінюється. Фільм представляє аташе з питань культури при посольстві Франції в Україні Антельм Відо.

16:30 Кінопрем'єра. Перший показ повнометражного фільму «Маленька танцівниця» (Little Dancer, США-Україна). Після громадянської війни у невеличкому селі однієї з країн Східної Європи знову запанувала тиша. Але нові часи вносять свої зміни у життя мешканців. Тетяна, молода та обдарована дівчина, планує вступити до Національної академії балету, але на її шляху стоять реалії жорстокого світу. Фільм представляє режисер монтажу картини Олександр Чорний.

27 листопада. Конкурсний день

14:00 Усі, хто цікавиться процесом зйомки кіно та прагне вдосконалити свої знання, запрошуються до майстер-класу від лауреата численних кінофестивалів Софі Шерман (Франція). Протягом зустрічі кожен бажаючий зможе не тільки дізнатись щось нове для себе, але й задати Софі свої питання щодо процесу зйомок.

16:00 Головна подія фестивалю — конкурсна програма. На вас чекають три години найкращих робіт з України, Росії, Франції, Чехії, США, Великобританії, Таїланду. Короткометражні та ігрові фільми, серед яких є як прем'єри, так і переможці престижних кінофестивалів. Комедії та драми, історії, що розповідаються кілька хвилин, але надовго лишаються у пам'яті.

Організатори фестивалю: Творчий портал Antigorod.com

Партнери фестивалю:Посольство Франції в Україні, Французький інститут, Альянс Франсез Україна, арт-центр Я Галерея, Чеський культурний центр, міський портал Gorod.dp.ua, справжній англійський паб «Червоний лев». Фестиваль відбувається за підтримки мера міста Івана Куліченка.

Місце проведення: арт-центр Я Галерея в Дніпропетровську, вул. Гусенка, 17

Вхід вільний. Обов'язкове бронювання місць за телефоном: /056/ 713 5 713

 

Про авторів

Фестиваль Дивофільм , Арт-центр Я Галерея

Додав Sh.Ocean 25 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска